Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga støtter TV-aksjonen 2010

Vålerenga Fotball er ambassadør for verdens største dugnad - NRK TV-aksjonen 2010!

Søndag 24. oktober skal 100.000 bøssebærere ringe på to millioner norske dører for å be om støtte til Flyktninghjelpens arbeid. Vålerenga er ambassadør for TV-aksjonen, og vi ønsker å ha med våre samarbeidspartnere med på laget!

Vålerenga Fotball er også stolt samarbeidspartner av NRC/Flyktningehjelpen.

Vi ønsker å bidra til økt lokalt engasjement i Oslo for TV-aksjonen, på samme måte som Brann gjør det i Bergen, Rosenborg i Trondheim og Viking i Stavanger. Og selvfølgelig skal Vålerenga konkurrere om å bli beste klubb! En hel nasjon viser engasjement og vi ønsker stor grad av delaktighet.

Mange av våre samarbeidspartnere støtter TV-aksjonen årlig. I år utfordres vi til å måle bidragene fra samarbeidspartnerne for hver klubb, og TV-aksjonen ønsker å føre en givertabell for Tippeligaen. NRK ønsker konkurransen velkommen, og det ligger an til fokus på både innsamlede midler og kreative innsamlingsmetoder under sending.

Næringslivstafetten startet 24. september, og fra da så skal våre sponsorer og andre bedrifter konkurrere, donere og skape lokale tiltak. Følg med på www.tva2010.no

Tippeligaklubbenes innsats for mennesker på flukt startet for over ett år siden. Samtlige lag sendte sin signerte egen drakt til Sør-Afrika hvor den ble sydd sammen med 621 andre drakter til verdens største symbol for fotballens fellskap. ”The Shirt” heter symbolet som gir oppmerksomhet for 43 millioner på flukt, og prosjektet er ledet av Bjørn Heidenstrøm, som tidligere jobbet i Vålerenga. Nå tas steget fra symbolikk til aktivitet.

Les mer om The Shirt her

Følg The Shirt på Twitter her

Bli med!

TV-aksjonen trenger din hjelp. Du kan bidra som bøssebærer og frivillig eller i andre roller. Alle monner drar.

Klikk her for å melde deg som frivillig

Klikk her for å bli bøssebærer

Du kan også melde deg som bøssebærer ved å ringe bøssebærertelefonen 02025.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken