Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga tapte

Mos- og Bojang-scoringer holdt ikke til seier.

Vålerenga 2 var forsterket av spillere som Mostafa Abdellaoue og Martin Andresen, samt hjemvendte Lamin Bojang, Fritjof Seeberg og Andreas Aanesrud da de lørdag formiddag tok i mot Åsane til kamp i 2.divisjon inne i Vallhall.

To kjappe mål

Det var et friskt Vålerenga 2 lag som åpnet kampen best og presset Åsane fra start, allerede etter fire minutter måtte Åsanes keeper i aksjon da han slo et skudd fra Blerim Redzepi over mål.

Etter drøye 16 minutter fanget Åsane opp en dårlig klarering fra VIF2-forsvaret og Åsane rullet opp langs høyresiden og høyre kanten skar inn i feltet og skjøt ballen hardt og lavt i lengste hjørnet bak VIF2-keeper Gard Aarvik.

Bare fire minutter senere utnyttet Åsane et passivt VIF2-forsvar da en Åsane spiller fikk stå helt upresset og skyte ballen i mål fra drøye 20 meter. Dermed stod det 0-2 til gjestene.

Etter kalddusjen manet kaptein Fritjof Seeberg VIF2 fremover på banen og nettopp Seeberg hadde en stor sjanse etter en flott kombinasjon med Mos, men Åsanes keeper reddet mesterlig.

Dermed gikk lagene til pause med 0-2-ledelse til Åsane.

Bare nesten

Etter pause kom et heltent VIF2 på banen og allerede etter 47 minutters spill kom reduseringen da Haavard Nielsen dro seg vakkert fri på venstrekanten og skjøt hardt inn på mål, Mostafa Abdellaoue var våkent frempå og styrte skuddet i mål.

Etter reduseringen presset VIF2 på for å få utligningen, og etter 58 minutter fikk de betalt for hardt arbeid og stor fightervilje da Lamin Bojang kunne heade inn 2-2 på corner.

Åsane ville ikke gi seg og bare to minutter etter utligningen gikk de igjen opp i ledelsen da et frispark fra drøye 25 meter gikk igjennom hele VIF2-forsvaret og i mål bak en overrasket VIF-keeper.

Etter 69 minutter økte Åsanes høyrekant ledelsen til 2-4 da han skrudde ballen fra ca 16 meter helt nede i lengste hjørne bak VIF2s keeper.

Kaptein Seeberg manet nok en gang Vålerenga2-spillerne fremover på banen, men de klarte bare å skape noen halvsjanser og dermed ble sluttresultatet 2-4 til Åsane.

- Skuffende

- Det var en veldig skuffende kamp, jeg mener vi bør kunne slå denne type lag. Det vi leverte i første omgang var rett og slett ikke godt nok. Vi ble enige før kampen om en kampstrategi, men guttene var ikke lojale mot strategien i første omgang, de fikk høre det i pausen og responderte positivt i starten av andreomgang med en tidlig scoring, forteller trener Andrea Loberto.

- Vi hadde en 20-25 minutters periode i andreomgang hvor vi hadde bra trykk og vi jobber bra i banens lengderetning og vi skaper sjanser og mål, forklarer Loberto

- Det som er surt er at de scorer på et frispark og får en fjerde scoring som dreper oss totalt. Jeg følte gjennom kampen at vår bakre firer ikke hadde helt kontroll og det må vi stramme opp, vi kan ikke ha det slik at vi må score tre-fire mål fordi vi slipper inn mål hele tiden, dessuten må vi klare å gjennomføre to gode omganger, avslutter Andrea Loberto.

Vålerenga 2 – Åsane 2-4 (0-2)
Vallhall Arena, 2.divisjon avd.1, 19.juni 2010

Tilskuere: ca 45

Mål: 0-1 Åsane (16), 0-2 Åsane (20), 1-2 Mos (47), 2-2 Bojang (58), 2-3 Åsane (60), 2-4 Åsane (69)

Gulekort VIF2: Bojang, Næss, Aanesrud

Vålerenga 2: Gard Aarvik – Nicolai Næss – Lamin Bojang – Andreas Aanesrud – Pål Strømberg (Lars Vincent Andersen inn 41) – Mikael Johansen (Nicolas Tvinde inn 83) – Fritjof Seeberg – Martin Andresen (Andreas Lund inn 45) – Blerim Redzepi – Haavard Nielsen – Mostafa Abdellaoue

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken