Gå til sidens hovedinnhold

- Hun er en bedrager

Hevder video av den «menneskelige Barbien» avslører hennes hemmelighet. Se og døm selv!

(SIDE2): Den såkalte «menneskelig Barbiedukken», eller Valeria Lukyanova som hun heter, har med sitt dukkeaktige utseende blitt et internettfenomen.

Med sin bittelille midje, store øyne og timeglassfigurformede kropp ser hun akkurat ut som en Barbiedukke - i alle fall på bilder. Den unge jenta påstår at hun aldri har lagt seg under kniven, men at det er hardt arbeid som har ligger bak hennes spesielle utseende.

- Det er sant
Mange er kritiske og hevder at Lukyanova fotoshopper bilder før hun legger dem ut, men den langbente ukraineren har hele tiden avvist disse ryktene.

Hun har fått støtte fra amerikanske VM Magazine, som inviterte blondinen til New York hvor de gjennomført en fotoshoot med verdensfenomenet.

- Det er sant, hun er ekte, skrev de i artikkelen om henne.

Les hele saken her:- Glad jeg ser uekte ut

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ukrainas Michael Jackson
Nå har imidlertid TheDiry.com lagt en video av Lukyanova på sine hjemmesider og i den lille snutten ser hun merkbart annerledes ut enn det hun gjør på bildene. Flere medier har omtalt saken, og en av dem er DailyMail.

Hjemmesidens grunnlegger, Nik Richie, har døpt Lukyanova for Ukrainas Michael Jackson og påstår også at den unge jenta tidligere var en såkalt internettbrud.

- Denne jenta er en BEDRAGER. Hun har omstendelig fotoshoppet sine fotografier helt fra da hun startet med å poste bilder av seg selv på internett, skriver en i kommentarfeltet under videoen.

SE VIDEOEN HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

HTML EMBED

Trend
Etter at Lukyanova ble kjent har det dukket opp flere og flere som går i hennes fotspor og som imiterer det dukkeaktige utseende. At det har blitt en trend har Valeria selv lagt merke til.

- Ja, jeg har faktisk lagt merke til en trend. Enhver pen kvinne med fine trekk og slank figur ser ut som en dukke eller da animefigurer. Jeg skal ikke benekte at jeg spiller på folks persepsjoner, og reaksjonene er underholdende, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg er glad for at jeg virker uekte
Selv tror ikke Lukyanova at utseendet hennes i bunn og grunn er årsaken til at hun ble kjent.

- Folk skjønner ikke at dette ikke har noe med utseendet å gjøre. Det er mange vakre kvinner der ute, men hvorfor er de totalt ukjente? Fordi utseende bare er en bonus. Om du bruker mye tid kun på å pleie utseendet ditt så glemmer du ditt indre. Mennesker blir ikke interessert i dag da, fordi du ikke får dem til å føle. Mange tror man må se bra ut for å bli suksessfull, men det er ikke sant. Det er bare arbeid med det spirituelle som gir resultater.

Hun har måttet tåle en del kritikk for sitt utseende, som jo er ganske utenom det normale. Men dette plager henne ikke nevneverdig.

- Jeg vet at det å være kjent fører med seg negativitet, men jeg ser på det som noe positivt. Om folk bryr seg, så vet jeg at jeg er på riktig sti. Jeg er glad for at jeg virker uekte for dem, sier hun.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken