(SIDE2): Twilightstjernen Robert Pattinson (23) har fått (nesten) en hel generasjon jenter til å hyle av begeistring, men når det gjelder hvem som er tidenes mest sexy vampyr i filmverdenen, må han se seg slått av en noe eldre herremann.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

90-tallets kjekkas
For de som husker 90-tallet og TV-serien «Buffy - The Vampire Slayer», husker også kanskje dødelig deilige Angel, vampyren som stadig vekk måtte hjelpe Buffy, spilt av Sarah Michelle Gellar, ut av knipene.

Og dersom du husker 2000-tallet, og dagens fjernsyn, kjenner kanskje kjekkasen igjen. Jepp, nemlig - David Boreanaz (40) - eller agent Booth, som han er kjent som i FBI-serien «Bones». Boreanaz var så populær på 90-tallet, at han fikk sin egen spin-off serie, kalt Angel, som gikk på TV frem til 2004.

True Blood
Boreanaz fikk 34 prosent av stemmene i kåringen, som ble gjennomført av hellomagazine.com, - bare 22 stemmer mer enn Pattinson, som fik33 prosent.

På tredje plass og med 11 prosent av stemmene kom Alexander Skarsgård, som spiller sheriff Eric Morthman i «True Blood», og Stephen Moyer som spiller vampyren Bill Compton.

Flere vampyrer
Også på denne listen finner vi Brad Pitt, for sin innsats i filmen «Interview With The Vampire» endte på en fjerdeplass.

Nedeover på listen kommer Antonio Banderas og Tom Cruise, for samme film som Pitt. Deretter Gary Oldman for sin innsats i «Bram Stoker's Dracula» og James Marsters som Spike, også han fra Buffy-serien.

På tiendeplass kom Wesley Snipes, for sin rolle som halvt mennesek, halvt vampyr i «Blade»-filmene.

2309