Gå til sidens hovedinnhold

Klar som Jean-Claude Van Klovn

Van Damme forsøker å være frivillig morsom, «uten» regi og uten kokain.

(SIDE2): Etter et kvart århundre med nedlatende kommentarerer om Jean-Claude Van Dammes filmer og skuespill, har vitsene trolig nådd den karismatiske kickbokserens ører.

Da lønner det seg å kunne demonstrere en dose selvironi.

Hans nyeste verk, «JCVD», med undertittelen «the untitled Jean-Claude Van Damme project», er en mockumentary, en fake dokumentar, hvor han spiller seg selv. Forhåpentligvis er hans blodfans med på humoren.

I «JCVD», som foregår i hans hjemland Belgia og som er på fransk, blir veteranen kastet ut i et virkelig gisseldrama. Filmen hadde premiere i Frankrike i sommer, og skal lanseres internasjonalt i slutten av september.

VIDEO: JEAN-CLAUDE MÅ SKJULE SKRITTET ETTER EROTISK TV-DANS.

Spreke Jean-Claude, som snart fyller 48 år, har ifølge 730.no tidligere snakket om sine kokainproblemer, samt store humørsvingninger som følge av bipolar lidelse. Narkomisbruket sendte ham på rehab og skal ha skapt amper stemning i hans fem ekteskap.

Herr «The Muscles From Brussels» er i dag gift med like veltrente Gladys Portugues, kjent fra blant andre bodybuilder-klassikeren «Pumping Iron II: The Women».

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt

Kommentarer til denne saken