I juni i år ble det kjent av det norske mannemagasinet FHM legges ned. Det siste nummeret blir utgitt i august.

Sjefredaktør Martin Thronsen i FHM bekreftet overfor Side3 at magasinet avvikles.

- Vel, det er trist for oss som jobber her, og det er trist for leserne våre, som det fortsatt er mange av. Men vi har hatt et langt og godt liv i våre ti år. Omtrent som et gjennomsnittlig hundeliv, og det passer vel bra som de løsbikkjene vi er, sa Thronsen til Side3.

Bladet ble startet opp i 2004 i Norge og har siden kommet ut en gang i måneden.

Fotograf Rolf-Ørjan Høgset, som har fotografert utallige modeller for magasinet, mener at det er synd magasinet nå må avslutte driften.

- Det som er interessant med FHM-historien er at leserne ikke har sviktet. Det er annonsørene som har sviktet. For mange andre er derimot lesersvikten større enn den har vært for FHM, noe som for min del er en fin bekreftelse på at FHM har vært et godt produkt, har Høgseth uttalt.

Selv om FHM har hatt menn som sin hovedmålgruppe, så er det også mange kvinner som har latt seg underholde av mannebladet.

En av dem som har latt seg begeistre og som nå synes det er trist at bladet forsvinner er tidligere sjefredaktør i Costume Vanessa Rudjord (38). Hun la nemlig ut dette bildet på Instagram med teksten «RIP #FHMNorge» etterfulgt av et hjerte delt i to.

38-åringen beviser også at «naking»-trenden fortsatt lever, to år etter at fenomenet hvor nordmenn begynte å ta bilder av sine nakne kropper.

Det er ikke kjent om det er Vanessa selv som er den blonde dama på bildet, men det er ikke utenkelig når vi ser hva som skrives i kommentarfeltet: