Gå til sidens hovedinnhold

- Nakenbildene var traumatisk

- Barn gjør dumme ting, sier Vanessa Hudgens nå om nakenbildene av henne som lekket på nettet i fjor.

(SIDE2): Uskyldighetsstemplet forsvant raskt da «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens' (19) nakenbilder lekket på nettet i fjor høst. Nå snakker den unge stjernen endelig ut om den vonde tiden.

Les mer:Nakenbilde på avveie

Liker ikke snakke om det
Vanessa takker både fans, familie og venner som har støttet henne gjennom tiden etter at nakenbildene ble lagt ut på internett.

- Jeg er så mye bedre nå. Men jeg liker egentlig ikke å snakke om det. Det var noe som var ment til å være privat, og selv om det ikke er det lenger, liker jeg fortsatt å holde det så privat som jeg kan, forteller Vanessa ifølge Splash News.

Hun fortsetter:

- Jeg håper fansen min kan lære av min feil, og foreta smarte valg. Men jeg hadde ikke kommet meg gjennom dette hvis det ikke var for familien, vennene og fansen, som har støttet meg hele tiden.

Les mer:Disney dumper Naken-Vanessa

- De vet jeg er tenåring
Det verste for Vanessa Hudgens var å fortelle om nakenbildene til mor.

- Jeg var bare åpen med henne, og hun var bare så søt. Hun sa; «Alle kan bli nakne hvis de vil». Foreldrene mine støtter meg veldig. De vet at jeg er tenåring, og ja, barn gjør dumme ting iblant, sier hun.

Fortsetter i High School Musical
Skandalen kunne resultert i at Vanessa Hudgens ikke fikk fortsette i den populære TV-serien «High School Musical», men nå er hun klar for den tredje filmen - «High School Musical 3».

Les mer om film her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken