Gå til sidens hovedinnhold

Vangstein ny mediesjef i Vålerenga

Lasse A. Vangstein (31) er ny mediesjef i Vålerenga Fotball.

- Vi valgte å avvente og hente inn en erstatter for tidligere mediesjef Svein Graff da han sluttet tidligere i år. Vi har en hel medieavdeling som har vokst med oppgaven etter Graff sluttet og er fornøyd med måten de har løst utfordringene på, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

- Samtidig ønsker vi å være tydelige både innad og ut til våre brukere hvem som har ansvaret. Det er derfor helt naturlig for oss nå at vi har valgt Vangstein som ny mediesjef i Vålerenga Fotball.

Vangstein gleder seg til å ta fatt på arbeidet.

- Dette er en utfordring jeg virkelig ser fram til. Vi i medieavdelingen har jobbet sammen i lengre tid og samarbeider godt. Jeg har dyktige kollegaer og sammen ønsker vi å videreutvikle Vålerengas medieproduksjon, sier Vangstein til vif-fotball.no.

Vangstein har vært engasjert som journalist i VIF Media siden april 2004.

- Jeg tror det er en fordel at jeg kjenner klubben godt fra før og at jeg har gode relasjoner til spillere og trenere.

- Vårt ønske er å gi våre lesere siste nytt fra klubben, men også eksklusivt innhold fra det som skjer på innsiden. Vi har en godt etablert nettside og web-TV, men ønsker å bli enda bedre på sosiale medier som Facebook og Twitter, hvor vi kan kommunisere direkte til våre brukere, sier Vangstein.

Vangstein går over i rollen som mediesjef umiddelbart.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken