Gå til sidens hovedinnhold

Har betalt 600.000 for å se ut som en porselensdukke

Den japanske kvinnen har fått utført over 30 inngrep. Se den ekstreme forandringen!

(SIDE2): Drøye 600.000 kroner skal japanske Vanilla Chamu ha betalt for å gjennomføre mer enn 30 plastiske operasjoner, i et håp om å bli så lik en porselensdukke som mulig.

Dette skriver Daily Mail.

Chamu, som fikk gjennomført det første inngrepet i en alder av 19 år, skal ha gjennomgått både en øye- og neseoperasjon, samt forstørret bysten, gjennomført en fettsuging, satt inn øyevippeplantater og fått laget smilehull.

Vestlig utseende
Bilder av Chamu, foreviget før hun begynte å operere seg, viser en ung jente med et tradisjonelt japansk utseende.

Nå har Chamu et langt mer vestlig utseendet, men til tross for den enorme forandringen i utseendet ønsker Chamu å ytterligere å justere speilbildet sitt slik at hun ligner enda mer på en såkalt Fransk dukke - en porselensfigur som var svært populære på slutten av 1800-tallet.

Foruten større bryster, ønsker Chamu og operere beina slik at de blir lengre - en svært ekstrem prosedyre for dem som ønsker å bli høyere. Allerede har Chamu gjennomgått mye smerte for å se ut som hun gjør i dag, men dette ser altså ikke ut til å ha skremt den unge damen fra å legge seg under kniven igjen.

Kjendis
Det er også tydelig at Chamu er stolt av sitt nye «jeg».

I Japan er hun blitt kjendis på grunn av de mange prosedyrene hun har gjennomgått, og hun stiller til stadighet opp i ulike TV-programmer. Det er grunn til å tro at den massive oppmerksomheten kan bidra til å berike livet til Chamu, som ikke vil avsløre sin alder, ytterligere da hun skal ha et ønske om å slå gjennom som popartist og dermed kan ha god nytte av publisiteten hun får.

SE KLIPP HER:(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Barbiedukke
Chamu er langt i fra alene om å ønske å se ut som en dukke.

Verden over finnes det jenter som gjør mye for å få et dukkepreget ytre og Valeria Lukyanova, kjent som den «menneskelige barbiedukke», har med sin bittelille midje, store øyne og timeglassfigurformede kropp blitt litt av et internettfenomen.

I motsetning til Chamu påstår imidlertid Valeria at hun aldri har lagt seg under kniven og at det er hardt arbeid som har ligger bak hennes spesielle utseende, noe mange kritikere har forsøkt å avfeie.

Etter at Lukyanova ble kjent har det dukket opp flere og flere som går i hennes fotspor og som imiterer det dukkeaktige utseende. At det har blitt en trend har Valeria selv lagt merke til.

Les også:- Hun er en bedrager

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken