Gå til sidens hovedinnhold

Hollywoods hotteste akkurat nå

Stjerneskudd i filmbransjen pryder Vanity Fairs filmforside.

(SIDE2): De elleve kvinnene er på Hollywoods glitrende søkelys om dagen - de har fått en rekke nominasjoner til både Golden Globe og Oscar. Dette knippet med kvinner pryder forsiden av Vanity Fair i deres marsutgave.

Stjerneskudd
Rooney Mara (26), Mia Wasikowska (22), Jennifer Lawrence (21), Jessica Chastain (30), Elizabeth Olsen (22), Adepero Oduye (33), Shailene Woodley (15), Paula Patton (36), Felicity Jones (28), Lily Collins (22) og Brit Marling (28) stilte opp i den glamorøse fotoshooten for Vanity Fairs Hollywood-utgave. Det er stjernefotograf Mario Testino som står for bildene.

Rooney Mara fra «The Girl with The Dragon Tattoo» og Jessica Chastain fra «The Help» er for øvrig begge blitt nominert til Oscar. Rooney ser for øvrig ugjenkjennelig ut - det er dramatisk forskjell på henne fra rollen som dystre Lisbeth Salander til Hollywood-diva.

Hollywood-glamour
De 11 stjernene er stylet i glamorøse kjoler med en 1920-talls aura over seg - alt fra hår til sminke er en hyllest til tidsepoken. Settet var designet i helhvitt og Art Deco for å få den jazzfølelsen over det hele, skriver Vanity Fair på sin hjemmeside.

Datteren til den britiske artisten Phil Collins, Lily, er blant skuespillerne og hun kom med for rollen i den kommende Snøhvit-adapsjonen «Mirror Mirror», der spiller hun prinsesse. Til magasinet forteller hun om en stolt pappa.

- Han er en stolt far. «Snøhvit» var et av mine favoritteventyr, og da jeg først leste om prosjektet tenkte jeg at jeg måtte være med på det. Det er en så ikonisk rollefigur, uttalte Lily som vokste opp i Los Angeles etter at Phil og hans andre kone Jill Tavelman skilte seg.

Vanity Fairs marsutgave kommer i salg i løpet av måneden.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken