Gå til sidens hovedinnhold

Vant du Playstation 3?

Vinneren av Playstation 3-konkurransen vår er trukket. Klikk her og se om du har vunnet!

(Spillmagasinet): Denne uken har Spillmagasinet hatt en konkurranse som har vært uvanlig populær blant våre lesere.

Over tusen mennesker har skrevet inn og forklart hvorfor nettopp de fortjener en Playstation 3 og billetter til lanseringsfesten fredag kveld.

Morsomme forslag

De fleste mente at de selv skulle ha konsollen fordi de rett og slett ikke hadde råd, men enkelte var mer kreative enn andre, som disse utdragene her:

«Min kone er så stygg at jeg ikke tør å ta henne med ut, Defor blir det mye hjemmesitting. Jeg trenger definitivt en PS3.»

«Jeg måtte tenke en stund på dette da det er svært mange grunner til hvorfor jeg bør få en PlayStation 3. Til slutt ga jeg opp og fant ut at jeg heller kunne si hvorfor jeg ikke bør få den. Skulle dere, mot min vilje, gi meg en PlayStation 3, vil jeg ikke ha tid til å følge med på tv-serier som Prison Break, Bundy og Seinfeld da jeg må bruke den tiden på å spille PS3. »

«Jeg håper jeg vinner fordi jeg ikke har noe gøy å finne på når jeg har besøk.»

«Finnes det noen grunn for ikke å ønske seg en PS3?»

«Jeg skal vinne en Playstation 3 fordi bilen min ikke gikk gjennom EU- godkjenningen, så jeg må koste på den isteden for å kjøpe meg en playstation 3.»

«Jeg er mor til 2 barn, vel egentlig 3 hvis man regner med pappaen....»

«Jeg hadde forhåndsbestilt min PS3 på nettet, men grunnet studiesituasjonen og av finansielle årsaker måtte jeg selge den til min svært fornøyde og ressurssterke "kompis". Nå angrer jeg på at jeg solgte den mørke skjønnheten.»

Uselvisk vinner

Vinneren av konsollen og festbillettene startet imidlertid på en veldig uselvisk måte: «Jeg synes kjæresten min fortjener å vinne Playstation 3»...

Videre skriver hun at kjæresten «er en kjempesnill og grei gutt som fortjener alt her i verden for sitt glade humør», men at de heller ikke tar seg råd til å kjøpe en Playstation 3.

Vinneren ble derfor Camilla P. Falstad fra Kongsvinger for hennes ønske om å overraske kjæresten sin. Gratulerer!

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis