Gå til sidens hovedinnhold

Vant noen 150 millioner kroner?

Det var jackpot og mange penger å vinne onsdag kveld.

Noen ting kan komme som en julekveld på kjerringa, og andre ting kan komme som utrolige overraskelser. For alle som hadde levert en kupong i Viking Lotto på onsdag så var det nok et håp og en drøm om å hente hjem de 150 millionene som var mulig å vinne.

For at det skulle skje måtte en person ha seks rette, og i tillegg måtte lykketallet være ett av de vinnertallene.

Lykketallet onsdag 30.januar ble 24.

De seks vinnertallene ble 4 20 28 34 47 48.

Det betydde at det ikke var noen som fikk med seg verken den norske eller den internasjonale lykketallspotten. Det ble likevel en vinner som fikk med seg småpene 11 millioner kroner.

For de som ikke hadde hellet med seg denne onsdagen er det altså nye sjanser neste onsdag, fortsatt med en utrolig stor premiepott.

Her kan du levere Viking Lotto

Tilleggstallene var for øvrig 19 og 41.

Førstkommende lørdag er det 12 millioner i førstepremiepotten i Lotto.

Eurojackpot på fredag!

Norsk Tipping lanserer denne uken spillet Eurojackpot på det norske markedet. Nå kan du spille det europeiske spillet med opptil 630 millioner kroner i førstepremiepotten. I tillegg har Eurojackpot et gratis tilleggsspill der du kan vinne eksklusive turer og premier. Første tur går til Oscar-fest i Hollywood!

Den første Eurojackpot-trekningen med norsk deltakelse foregår fredag 1. februar. Trekningen ledes av Aylar Lie og Geir Håkonsund og vises på TV2 kl. 23.20.

Hva er Eurojackpot?

Eurojackpot er et spill som 14 europeiske land står bak. Det er felles trekning og felles premier i hovedtrekningen. Innleveringsfrist er hver fredag kl. 19.00.

Eurojackpot er et tallspill, og storpremien vinnes hvis du har 5 + 2 tall riktige.

Her kan du levere Eurojackpot

Premier du ikke kan kjøpe – og disse premiene er unike for Norge.

Selv om det er vanskelig å vinne førstepremien, er det nok av andre fristelser i Eurojackpot.

Norsk Tipping har hver uke et tilleggsspill. Tilleggsspillet er gratis og du får én deltakelse i tilleggsspillet for hver Eurojackpot-rekke du leverer.

I tilleggsspillet er det fantastiske og ekslusive premier - premier du vanskelig kan kjøpe for penger.

Her kan du levere Eurojackpot

Dette er tilleggspremiene

1.februar: VIP-tur til Hollywood. Femstjernes hotell, Oscar-fest, Billett til L.A. Lakers-kamp, topprestauranter, privatsjåfør, antrekk og stylist. For to personer

8.februar: VIP-tur til New York. Konsert med Swedish House Mafia i Madison Square Garden (VIP-billetter). Royalton Hotell på 44st. VIP-billetter på Broadway. Personlig shopper og champagnepauser i Soho. Guidet tur i Brooklyn, Soho, Chelsea og Meatpacking District. For to personer.

15.februar: Eksklusiv tur til Zermatt. Fly til Milano. Helikopter til Zermatt. Hotel Focus Matterhorn - suiter. Profesjonell instruktør og guide. Heliskiing. 4 personer.

22.februar: Safari i Kenya og Zanzibar. Ovneratting i Giraffe Manor utenfor Nairobi. Tur til Masai Mara, Kenya, Chumbe Island, Zanzibar. Egen fotograf med på turen. 2 personer.

1.mars: Las Vegas og Rihanna-konsert. Bo på Mandalay Bay. Helikopter til og lunsj i Grand Canyon. VIP-opplegg på Rihanna konsert. Cirque du Soleil-show på Bellagio.

Hver fredag er det også tre andre premier i tilleggsspillet. De vil de første månedene være de samme hver fredag:

2. premie: Klokker fra TAG Heuer

3. premie: Litografi av Vebjørn Sand

4. premie: Solbriller fra Bvlgari

Her kan du levere Eurojackpot

Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken