Gå til sidens hovedinnhold

Vant noen 173 millioner kroner?

Ble det satt ny rekord i pengespill i Norge onsdag kveld? Her får du svaret.

Det sies at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves, men nordmenn har nå ventet svært lenge på å innkassere den norske lykketallspotten.

Onsdag kveld kunne en nordmann vinne hele 173 millioner kroner. De fleste har fått med seg at for at det skal skje må man ha seks rette, og lykketallet må trekkes ut blant ett av de seks tallene.

Denne onsdagen ble lykketallet 11.

Spørsmålet var da om det kom med blant de seks vinntertallene.

Tallene som ble trukket ut ble 2 16 20 33 34 39 med 4 og 23 som tilleggstall.

Kan det være at du har seks rette? Nei. Det var det ingen som hadde denne onsdagen. Noe som igjen betyr at det neste onsdag, den 20.mars er jackpot i tillegg til den store lykketallspotten - og en premiepott på 183 millioner kroner.

Du kan levere ny kupong her

Over 180 millioner kroner er det også i eurojackpot førstkommende fredag. Førstepremiepotten har nå steget til 185 millioner kroner. Du kan levere en kupong her. Da er du også med i den særnorske trekningen av en superpremie. Denne gangen er det en drømmetur for å se Barcelona i Champions League i tillegg til oppgjøret mellom Manchester City og Manchester United.

Potten i vanlig Lotto er på 12 millioner lørdag kveld, men også der lokker store penger. I påsken skal nemlig Superlotto trekkes. Foreløpig ligger det 41 millioner kroner i den potten, en pott du spiller om uansett om du har seks rette eller ei.

DU kan levere Lotto her

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem