Gå til sidens hovedinnhold

Vær-Benedikte slutter i TV 2

Benedikte Rasmussen har fått jobb som daglig leder for Salgs- og reklameforeningen i Bergen, og har sagt opp sin stilling som markedsansvarlig i Storm. Inntil videre blir hun likevel å se på skjermen.

Vær-veteranen har jobbet i TV 2-systemet siden 1996, og var med da Storm ble dannet to å senere. Hun er den av de nåværende presentatørene som har jobbet lengst i TV 2.

- Dette føles veldig bra - det er en stor mulighet for min del, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer. Samtidig er det selvfølgelig litt trist å forlate TV 2 og Storm etter åtte år her, sier Benedikte.

Fortsetter på skjermen
Storm-direktør Mette Krohn-Hansen ønsker Rasmussen lykke til videre:

- Vi beklager selvfølgelig at Benedikte slutter, men har også forståelse for at hun takker ja til en ny og spennende jobb etter så mange år, sier Krohn-Hansen.

Rasmussen er markedsansvarlig for Storms kunder i medie-segmentet. Det er ikke endelig avklart når hun slutter i denne jobben, men hun skal uansett fortsette å melde vær for det norske folk en tid fremover:

- Benedikte vil inntil videre fortsette å ta presentatør-vakter i en turnus tilpasset hennes nye stilling, forteller Krohn-Hansen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien