(SIDE2): Det var mange drømmende blikk under Oslo Fashion Weeks visninger i høst da kjolene kom på podiet. Spesielt våryre ble vi da designer Leila Hafzi viste sine kreasjoner i Posthallen.

SE BILDEKARUSELL NEDERST I SAKEN.

Østen-inspirert
Designerens vårkolleksjon var inspirert av Det fjerne østen noe som gjenspeilet seg i de vakre kjolenes design. Dyriske motiver som påfugl og zebra bidro til å gi kjolene et snev av mystikk.

LES MER OM MOTE HER

Naturlige materialer
Materialene som ble brukt til denne kolleksjonen består blant annet av silke, silkechiffon, økologisk bomull, karpeskinn samt at smykkene er laget av vannbøffel.

- Inspirasjonen til denne kolleksjonen er hentet fra det buddhistiske og Tibet. Vi var lenge i Tibet, sa Hafzi til Side2 etter visningen under OFW i høst. Les hele saken: Carews favorittkjole.

Vakker, søtt og kort
Også andre norske designere vil se oss i kjole når det nærmer seg vår, og det gikk mye i korte lengder under høstens visninger. Varme rosatoner, kjærlig turkis og blått samt livlige og fargerike mønstre var gjennomgående i kjolene som ble fremvist.

Pasteller og fargesterkt
Mye ensfarget og enkelt var å se på catwalken for denne sesongen, og den duse pastelltrenden er absolutt til stede i den norske vårmoten. Noen fargesterke impulser var imidlertid til stede, blant annet Kasserts knallgule stroppeløse kjole med belte i livet, samt SVINS sterke rosafargede og korte kjole.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden her!

1434