(BiipMag): Merket So Hee inviterer eksempelvis til lagersalg onsdag 17. og torsdag 18. september, og her er det mulighet for gode kleskupp.

So Hee selger ut høst- og vinterklær til 50-70 prosent. Kåper, frakker, strikkejakker, strikkeplagg, skjorter, bukser og skjerf er noen av plaggene du kan få kloa i. Er du i hovedstaden, ta turen innom Torggata 33. For mer info om merket, besøk deres hjemmesider her.

LES OGSÅ
Shop smart på vareprøvesalg

Vareprøvesalg
Lagersalg er ett sted å gjøre billige kleskupp, det samme er også vareprøvesalg. Et vareprøvesalg avholdes for å selge ut vareprøvene som agenturet har brukt som salgsverktøy for å presentere kolleksjonene til sine kunder. Dette gjøres 6 måneder i forkant av hver sesong, og innkjøperne vurderer om de skal ta inn kolleksjoner i sine respektive butikker, og så selge videre til forbrukeren. Prøvekolleksjonene kan imidlertid ikke selges som de er i butikkene.

Halv pris
26. og 27. september er det eksempelvis vareprøvesalg hos Kaare Lund, som fører merker som Whyred, Replay, Sealkay, Fifth Avenue Shoe Repair, We are Replay, Nina Jarebrink, Fornarina, RnB, Shoe The Bear. Her selges alt til 50 prosent av ordinær butikkpris. Salget holdes i Kongens gate 24. i Oslo.

Lagersalg og vareprøvesalg annonseres stort sett via «jungeltelegrafen», mailinglister eller nettsteder som Facebook.

  • Vet du om vareprøve- eller lagersalg i din by? Tips oss på tips@biipmag.no.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her