(SIDE2): Endelig er den her – vårmoten for store og små. Side2 tar deg med på en liten reise gjennom kjedebutikkene, og viser et lite utvalg av hva våren har å tilby våre søte små. Bli inspirert her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Trendene fra kjedebutikkene
Våren er rett rundt hjørnet, og hva er ikke da mer spennende enn å se på hva som rører seg i motebildet? Barnas garderobe trenger kanskje også å fornyes litt før neste sesong, og derfor gjør vi shoppingen lettere for deg.

Side2 viser deg utdrag av vårens kolleksjoner til kjedebutikkene Cubus, Hennes&Mauritz, KappAhl og Lindex i bildespesialet lenger ned.

Fargerik vår
Trenden i år er mye denim og masse fargerike plagg. Cubus vil gjerne kle barna i jeans, haremsbukser, topper og shortser. Hos Lindex blir våren en fargefest uten like med mye mønster. Blant annet gjør Mummitrollet, som fyller 60 år i år, et stort inntog i barnas marked igjen. Kolleksjonen kommer i sterke farger, og med mange kjente figurer og mønstre fra Mummidalen.

Blant trendene hos KappAhl finner vi skinnjakker, trange jeans og olavester. For de aller minste er moten fargerik med masse mønstre og detaljer. Hennes&Mauritz vil at småjentene skal kle seg i søte rutete kjoler og paljettjakker, mens gutta kan kle seg kult i T-skjorter med motiv på.

Se bildekarusellen under bildet – og la deg inspirere til vårens barnemote

Se kolleksjonene i butikkene her:

2971