Gå til sidens hovedinnhold

Veidekke: Prosjektutviklere

HTML EMBED
Veidekke ASA er et ledende skandinavisk entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med 6.500 ansatte og en årlig omsetning på ca. 11 milliarder kroner. Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur med hovedvekt på institusjonelle eiere. Spesielt for Veidekke er de ansattes brede eierengasjement. Virksomheten i Norge er organisert i selskapene Veidekke Entreprenør AS, Veidekke Eiendom AS og Veidekke Industri. I Danmark drives entreprenørvirksomheten gjennom datterselskapet Hoffmann A/S med hovedkontor i København. I Sverige er virksomheten organisert i Veidekke Entreprenad AB med kontorer i Stockholm, Göteborg og Skåne. Veidekkes visjon er å bygge en bedre framtid for menneskers livsutfoldelse. www.veidekke.no

Veidekke Eiendom er byggherre når Veidekke konsernet bygger boliger eller næringsbygg i egen regi. Vår oppgave er å identifisere, utvikle, bygge og selge boliger og næringsbygg. Vi ønsker å styrke vår innsats på boligsiden i Oslo-regionen og nedre Romerike og søker

PROSJEKTUTVIKLERE

med totalansvar for utvikling og salg av boligprosjekter:

  • Identifisering og vurdering av tomter og prosjekter
  • Programmering og utvikling av boligprossjekter
  • Oppfølging av reguleringer og offentlige godkjenninger
  • Detaljere prosjekter etter markeds-og produksjonsbehov
  • Ansvar for markedsføring og salg av boligprosjektet

De som ansettes bør ha høyere utdannelse og ha erfaring fra en eller flere av ovennevnte arbeidsområder. Forretningssans, markedsorientering og evnen til å lede og samarbeide i team er viktige personlige egenskaper.

Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og bredt eiendoms- og entreprenørmiljø til markedsmessige betingelser.

Kontakt oss eller send en kortfattet søknad med CV og attester. Vedleggene til søknaden returneres ikke. Søknaden merkes ”prosjektutvikler”. og sendes:

Veidekke Eiendom AS
v/Roar Foss
Postboks 507 Skøyen
0214 Oslo

For nærmere informasjon kontakt Roar Foss på telefon 21 05 75 55

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem