Gå til sidens hovedinnhold

- Veldig flaut

- Dette var flaut for oss som lag. Flaut for Brann som klubb og flaut for norsk fotball. Martin Andresen satte klare ord på fadesen i Växjø

- Vi var rett og slett for dårlige på den siste tredjedelen av banen, sier Brann kaptein Martin Andresen etter at laget hans er slått ut av UEFA cupen før den er begynt. I stedet er det nivå to laget Åtvidaberg fra Sverige som kan spise kirsebær med lag som Newcastle, Ajax og Brøndby.

- Hjemme i Bergen satt klubb direktør Bjørn Dahl med kofferten pakket klar til å gå på flyet for å være med på trekningen i Monaco fredag morgen. Den turen kan han glemme.

- Åtvidaberg forsvarte seg godt. De fikk også det første målet og da vår utligning kom alt for seint var det ikke mer å gjøre. Det er ikke lett å skulle score mange mål på bortebane selv om dette var et lag vi burde ha slått.

- Er dette et ytterligere bevis for at Brann har hatt en kollektiv formsvikt i høst. Det begynner å bli lenge siden dere har levert varene?

- Nei, det er det ikke. Dette er et kraftig skritt tilbake i forhold til det vi skal gjøre, men vi vet at vi er et godt fotballag og nå konsentrerer vi oss om kampen på søndag mot Molde.

- Hvordan blir det å spille den etter dette?

- Det er opp til oss. Det avhenger av hva vi gjør det til, sier en betenkt Brann-kaptein

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar