Gå til sidens hovedinnhold

- Veldig godt fornøyd

Unggutten Håvard Nielsen (17) imponerte mot Wisla Krakow.

Se intervju med Nielsen her

Vålerenga slo det polske storlaget Wisla Krakow med imponerende 4-0 i sin andre kamp i Copa del Sol. Fire minutter før pause kom unggutten Håvard Nielsen (17) inn for en småskadet Luton Shelton, og han presenterte seg umiddelbart da han skaffet straffesparket som Harmeet Singh omsatte til 2-0.

- Jeg er veldig godt fornøyd med dagens kamp. Jeg fikk en veldig god start med straffesparket og fikk masse selvtillit. Så fikk jeg en scoring også. Det var rett og slett veldig morsomt å spille i dag, sier Nielsen til VIF TV etter kampen.

Nest raskest i Vålerenga

Nielsen tar ikke av selv om han imponerte i en treningskamp i januar.

- Mitt mål for denne sesongen er å trene godt og bli bedre og prøve å få noen innhopp i Tippeligaen. Jeg vil prøve å være en del av a-laget og bidra med det jeg kan, sier han.

På tribunen under søndagens kamp ble det kommentert at Nielsen fyller drakta mer enn han har gjort tidligere. Han mener selv det er en kombinasjon av naturlig utvikling og hard trening.

Under vinterens testing på Toppidrettssenteret i Oslo hadde Nielsen gode resultater, og testene viste at det kun er Luton Shelton som er raskere på laget.

- Det har gått bra på de testene, så det er bare å stå på videre. Det blir nok umulig å slå Luton, men jeg får prøve i alle fall, avslutter han med et smil.

Se intervju med Nielsen her

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken