Gå til sidens hovedinnhold

Velkommen til nye vif-fotball.no

Vålerenga Fotball lanserer ny nettside.

Vi er i dag stolte av å presentere vårt nye design på vif-fotball.no.

- Vår samarbeidspartner på nett, Mediehuset Nettavisen, har de siste ukene jobbet hardt for å få på plass et nytt design på vif-fotball.no. Målsetningen vår er å få en tydeligere Vålerenga-profil, og vi føler at det er ivaretatt, sier mediesjef Lasse A. Vangstein til vif-fotball.no.

Lanseringen foregår i løpet av dagen onsdag og VIF Media vil fortløpende gjøre små endringer for å tilpasse tidligere saker i det nye designet. Derfor vil siden i starten kunne virke noe uoversiktelig.

- Når vi er helt i mål håper vi at siden fremstår som mer profesjonell og at brukervennligheten er bedre for leserne våre, sier Vangstein.

- Vi jobber også fortløpende med endringer når vi finner ting som må rettes på. Jeg ønsker også å oppfordre alle til å komme med tilbakemeldinger på den nye siden enten via e-post, på diskusjonsforumet eller via Facebook-siden vår.

Med tiden vil også enkelte nye elementer finne veien til vif-fotball.no.

- Det jobbes med en bedre løsning for bildegallerier og nyhetsoversikten, og vi håper å få en god bloggløsning på beina i løpet av våren, forklarer Vangstein.

På den nye siden er billettinformasjon samlet på én side, og det er åpnet en eget menypunkt for supportere med lenker til Miniklanen, Juniorklanen, VPN, Klanen, diskusjonsforum og lenker til de andre Tippeligaklubbene.

- Selv om det er mye nytt, er det nyhetene vi lever av. Vi skal fortsatt levere relevante nyheter fra Vålerenga både på tekst og på VIF TV, avslutter Vangstein.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken