(SIDE2): Vendela Kirsebom er glad i å lage mat og gjør det gjerne fra bunnen av. Likevel passer hun på figuren med faste måltider og fysisk aktivitet.

Forsidepike igjen
42-åringen er intervjuet i maiutgaven av kvinnemagasinet VIV, et digitalt magasin som omhandler kvinners helse, skjønnhet og livsstil. Hun pryder også coveret, smilende i en rød stroppeløs kjole.

Nøkkelen til lykke
Mye har skjedd siden modellen i 1993 fikk sitt gjennombrudd med en minimal sølvbikini på forsiden av Sports Illustrated. På det private plan har hun rukket å bli skilt, og få ny kjæreste igjen, og til VIV forteller hun at hun nå har det veldig bra:

– Jeg er på et bra sted i livet, og jeg tror hemmeligheten bak lykke er å elske det du holder på med.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Aktivitet og rutine
En ting som ikke har forandret seg nevneverdig siden den gang er Vendelas skjønnhet. Og selv om hun er glad i å lage mat, er hun bevisst på å passe figuren. For å opprettholde sin slanke kropp, spiser hun til faste måltider – 06.30, til lunsj og 18.00. Ifølge magasinet er hun også fysisk aktiv, og løper, praktiserer yoga og rir på hester med sine to døtre.

- Med jobb og barn har jeg ikke tid til å trene så mye som jeg gjorde før, men jeg prøver å få det til tre ganger i uken. Noen ganger blir det heller to ganger, dog, sier Vendela til VIV.

Legger seg ikke under kniven
Den vakre 42-åringen er fornøyd med sitt eget utseende og sier at hun ikke er redd for å bli eldre. Men at andre benytter seg av plastisk kirurgi har hun ingenting imot. Så lenge det er du selv som ønsker det, og at det ikke skyldes press fra andre, forteller hun.

Travel 42-åring
Nettleksikonet wikipedia opplyser at Vendela Maria Kirsebom er en svenskfødt, norsk-tyrkisk, forhenværende supermodell og nåværende programleder på norsk TV3. Hun ble født i 1967 i Stockholm. Hun har vært gift med den norske politikeren Olaf Thommessen og har to barn. Hun bor på Vindern i Oslo og jobber som goodwillambassadør for Unicef.

Oppdaget som 13-åring
Vendela ble oppdaget som 13-åring i en restaurant i Sverige og ble en velkjent, internasjonal supermodell. Hun fikk sitt endelige gjennombrudd i 1993, da hun ble avbildet på forsiden av Sports Illustrated. Hun har også vært avbildet i ELLE, Vogue samt Cosmopolitan og er modell i moteboken «Fashionbible»

I 2004 figurerte Vendela på nytt i Sports Illustrated, denne gangen i deres jubileumsnummer som feiret magasinets 40 år.

Hun har startet ny karriere i Norge som leder for programmene Designerspirene og Top Model på TV3, og har lansert sin egen smykkekolleksjon. Sammen med sjefredaktør for ELLE, Signy Fardal, har Vendela gitt ut moteboken «Fashionbible» og ble utgitt høsten 2008.