Gå til sidens hovedinnhold

Hvem bor her?

Fikk oppussingsobjektet for 8,5 millioner dollar.

(SIDE2): - Min opplevelse av Venezia skjedde mellom klokken 22 og 0200 om natten da alt stengte og jeg kunne gå rundt og oppleve poesien ved Venezia, spøkelsene og de flotte mørke sidegatene, har Johnny Depp sagt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Gikk rundt på natten
Da han spilte inn filmen The Tourist med Angelina Jolie, ble selv Johnny Depp slått i bakken av paparazzioppmøtet, men nattestider kunne han altså gå rundt for seg selv.

Nå har han og samboeren Vanessa Paradis kjøpt en av husene som vender ut mot Grand Canal. Det er svært få hus eller palasser som er til salgs ut mot hovedkanalen og huset på bildet er sannsynligvis langt større inni enn det som kan sees utenfra.

Budkamp med prins
Depp skal ha vært i en skikkelig budrunde med en arabisk prins, men fikk altså tilslaget på 8,5 millioner dollar, skriver den italienske avisen Nuova Venezia. Slik det ser ut nå, må han også legge ned noen millioner i oppussing.

Depp, Paradis, datteren Lily-Rose og sønnen Jack får ikke så lang reisevei. De bor mesteparten av året i Frankrike, om de da ikke er på øya si like ved Bahamas. Depp eier også et hjem i Los Angeles.

Bygningen skal ha stått tom en stund, men det antas at håndverkere nå bretter opp ermene for å pusse opp Palazzo Dona Sangiantoffetti som er fra 1600-tallet.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken