Gå til sidens hovedinnhold

Knutson kaster klærne

Venke Knutson tar det som et kompliment å bli spurt om å stille lettkledd i magasin.

(SIDE2): Plateaktuelle Venke Knutson har latt seg avbilde med mindre klær enn vi er vant med å se henne i januarutgaven av mannebladet Mann.

I et stort intervju snakker hun om livet, den nye plata «Crush» og forklarer hvorfor hun sa ja til å stille på de sexy bildene.

- Ville angret
- Dette hadde jeg virkelig lyst til. Det var et kjempekompliment å bli spurt, dere diller og doller for å gjøre meg pen og jeg koste meg underveis - dette er en sånn ting som jeg ville angret på om jeg hadde takket nei til. Men jeg må nok ringe til mor og forklare, sier artisten i et intervju i januarutgaven av Mann.

Videre får hun spørsmål om hun er redd for janteloven, og svarer følgende:

- Jeg er livredd for janteloven, men jeg har bestemt meg for ikke å la den styre mitt liv. Jeg nekter å la meg påvirke av negative holdninger, jeg holder meg til de gode kreftene.

Album i salg
For en uke siden slapp Knutson albumet Crush. Hun beskriver arbeidet med skiva som en gøyal prosess.

- Jeg er stolt av «Crush». Det er en glad pop-plate, sier hun til magasinet.

Våren 2003 fikk Venke platekontrakt med plateselskapet Universal, i samarbeid med hennes manager Jan Fredrik Karlsen. Den første singelen hun ga ut het «Panic». Albumet «Scared» kom i 2004. Høsten 2005 slapp hun singelen «Just a minute» fra hennes andre album «Places I have been».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken