Gå til sidens hovedinnhold

- Prøver ikke å være sjalu

Venke Knutson er diva med sjalusiproblemer i Melodi Grand Prix.

BODØ (SIDE2): Venke Knutson (31) har klart å kapre det største favorittstempelet før lørdagens Melodi Grand Prix-delfinale i Bodø.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Sjalusi og divanykker
Med gladlåta «Jealous Because I Love You» håper Venke å sikre seg en av de gyldne billettene til finalen i Oslo Spektrum 6. februar.

Har du et MGP-tips? Send en mail til vår GP-journalist!

Følg vår GP-journalist på Twitter!

- Låta har en veldig positiv og glad stemning, men innholdet er mer tragisk. Jenta i sangen er sjalu og har divanykker. Det er litt vanskelig å skulle leve opp til en sånn rollefigur på scenen, sier hun til Side2.

Selv er hun veldig opptatt av å ikke være sjalu.

- Jeg jobber egentlig veldig mye med å unngå det. Det er som regel en uting å være sjalu. Særlig i denne bransjen er det mye sjalusi, og det skaper fort dårlig stemning, sier hun.

- Glad jeg ikke har fele
Etter fjorårets norske utklassing er Venke Knutson glad for at hun ikke har med seg en fele på scenen.

- Det ville vært så flaut om noen eller jeg hadde stilt opp med en fele, og forsøkt å kopiere Alexander Rybak. Hvem kan toppe Rybaks felegnikking, spør hun.

Å stå på en tv-scene er uvant for sørlandsjenta, men hun håper å få litt kontroll på kameralampene.

- Det er litt stressende, for jeg må huske å se inn i flere forskjellige kameraer på spesielle steder underveis i låta. Og samtidig skal jeg jo være i riktig stemning og levere bra på scenen. Det er veldig uvant for meg å tenke sånn. Jeg vil jo synge foran folk og se at de trives. Man kan jo dessverre ikke se gjennom kameraet og inn i stua til folk, sier hun.

Storfavoritt
Favorittstempelet prøver hun å glemme.

- Jeg synes det er kjempegøy at så mange sier at de liker låten og det er veldig gøy å være favoritt til å få finaleplass. Men jeg tenker først og fremst at jeg skal ha det gøy på scenen og at jeg kan glede de som ser på med låten og sceneshowet, sier Venke.

Side2 er på plass i Bodø og følger delfinalen - så følg med for avstemningssaker, trilling av terning og intervjuer utover helgen!

Den andre delfinalen i Melodi Grand Prix ser du på NRK1 lørdag kveld klokken 19.55.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken