(SIDE2): «Friends» eller «Venner for Livet» gikk på TV i 10 år, og det er nå hele 12 år siden Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross takket for seg.

Vi har naturligvis langt fra glemt dem, og ler fortsatt like mye når vi ser episodene i reprise. Igjen og igjen.

LES OGSÅ: 10 ting fra Friends som aldri ville skjedd i dag

Monica og Chandler hadde færrest sexpartnere

Serien handlet i stor grad om vennegjengens evige jakt etter kjærligheten. De datet mange forskjellige, også hverandre, før de til slutt fant lykken. Joey var den eneste som ikke var i et fast forhold da serien tok slutt, men det var vel heller aldri meningen.

Men hvor mange hadde de sex med i løpet av de 10 årene? Det har Irish Examiner kommet til bunns i, og presenterer en riktig så detaljert oversikt over hvem de ulike karakterene hadde sex med i løpet av serien.

Stakkars Chandler ligger på sisteplass, med 10 sexpartnere på 10 år. Kanskje ikke så overraskende, han havnet fort i skyggen av Joey, men fant heldigvis kjærligheten med Monica.

Monica ligger på nest sisteplass med 13 sexpartnere. Monica var i et forhold i store deler av serien, først med Richard, og deretter med Chandler.

Chandler og Monica begynte å date i sesong 4, og holdt sammen siden.

LES OGSÅ: Har du lagt merke til denne Friends-tabben?

Joey til topps

Ross havner på en fjerdeplass, med 17 sexpartnere. Ross var gift hele tre ganger, og hadde flere langvarige forhold.

Det var naturligvis hele tiden meningen at han skulle være med Rachel, som ligger på tredjeplass på lista med 19 sex-partnere. Rachel var pen, sjarmerende og kul, og fikk stort sett ligge med alle hun ville ligge med.

På andreplass ligger Phoebe med 21 sexpartnere. Egentlig ikke så overraskende, Phoebe var tross alt ikke i et seriøst forhold før Mike, som hun møtte i sesong 9.

Det er naturligvis Joey som tar førsteplassen, med hele 40 sexpartnere og ingen seriøse forhold. Og hvis vi tenker oss om, var ikke Joey alltid smilende og blid?

LES OGSÅ: 20 ting du ikke visste om Friends

OG: Derfor slettet de denne scenen fra «Friends»