(SIDE2:) Tidligere i vinter ble det kjent at «Sherlock»-stjernenBenedict Cumberbatch (38) er forlovet med Sophie Hunter (36).

Nå skal de også bli foreldre.

- Jeg er glad for å kunne meddele at Benedict Cumberbatch og Sophie Hunter venter sitt første barn. De er overlykkelige, sier skuespillerens talsperson i en meddelelse, ifølge Today.

Det er bare to måneder siden den forrige gode nyheten fra paret. Forlovelsen ble kjent gjennom en notis under «kunngjøringer om personalia» i avisen The Times.

Der het det følgende:

The engagement is announced between Benedict, son of Wanda and Timothy Cumberbatch of London, and Sophie, daughter of Katharine Hunter of Edinburgh and Charles Hunter of London.

Golden Globe-aktuell
Hunter og Cumberbatch traff hverandre under innspillingen av « Burlesque Fairytales» i 2009. Først i juni i fjor ble forholdet mellom de to bekreftet.

38-åringen er aktuell i Morten Tyldums film «The Imitation Game». Filmen er nominert til Golden Globe for beste dramafilm, og Cumberbatch for beste mannlige skuespiller i kategorien drama.

Vi møtte Tyldum på Hjemmefrontmuseet i Oslo like før jul.

- Det var egentlig ikke den type manus jeg var på utkikk etter. Men man kan ikke velge manus sånn, man må bli litt forelsket, sier han om manuset til «The Imitation Game».

LES HELE INTERVJUET: Den britiske krigshelten hadde hemmelige forhold til norske menn