Gå til sidens hovedinnhold

Verdens beste hoteller

Her finner du oversikten over verdenes beste hoteller for deg som er mettet på dårlige herberger og bed & breakfast.

Av og til kan det være deilig å legge seg inn på et virkelig luksuriøst hotell. Bare for å ha prøvd det. Askmen.com har laget en oversikt over verdens beste hoteller. Så vet du hvor skal begynne.

10. The Mansion i Turtle Creek, Dallas
Kanskje det eneste femstjernes hotellet i sørvest-USA.Saftig mat mikset med sørlig service og sjarm. Navnet alene signaliserer Texas.

9. Ritz i Paris
Krystall-lysekroner, silke og luksuriøs tapet. Ritz symboliserer Frankrike i 1896. Kongelige og kjendiser verdsetter stabens diskresjon.

8. Le Crillon i Paris
Et av Paris' mange palasslignende hotell. Det som gjør dette så flott er den enorme mengden marmor. Dessuten ligger hotellet sentralt til på Place de la Concorde.

7. Hotel Oriental i Bangkok
Dersom det er sant at et hotell er så berømt som stjernene som bor der, har dette hotellet en solid fordel. Hotellet er restaurert og restaurantene er berømte.

6. The Dorchester i London
Mikser luksus med sjarm. Hotellet ble bygget tidlig på 30-tallet og symboliserer Englands rikdom. 1500 kvadratmeter med gull og 1100 kvadratmeter marmor vil få noen og enhver imponert.

5. Inter-Continental Hotel i Hong Kong
(Tidligere kalt The Regent) Elegant hotell som kombinerer luksuriøse rom med spektakulær utsikt. Hotellet tilbyr praktisk talt alt, som for eksempel jacuzzi, spa og massasjesenter.

4. The Four Seasons, Chicago
Liker du å bli behandlet som en kongelig, er dette stedet for deg. Hotellet er velsignet med panoramautsikt. Oså flere andre Four Seasons Hoteller kunne vært på listen. Som det i New York City og Hong Kong.

3. Amstel Inter-Continental i Nederland
Kongelige og celebriteter frekventerer dette hotellet, som er 125 år gammelt. Tilbyr de største rommene i landet.

2. The Peninsula i Hong Kong
Lobbyen er absolutt betagende, utsikten er fantastisk. På enkelte rom finnes det teleskop til å nyte utsikten med. Det er landingsplass for helikopter på taket. Luksus fra ende til annen.

1. Bel-Air hotell i California
Enkelte vil ha det til at mange av hotellets gjester sliter med å forlate hotellet. Hotellets spa er verdt et besøk i seg selv. Det er som en gedigen tropisk villa og har blitt kåret til verdens mest romantiske hotell. Restauranten er kåret til en av USAs beste.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis