Gå til sidens hovedinnhold

Verdens dummeste kjeltringer

Kriminalitet lønner seg i hvert fall ikke om man har lavere iq enn alder.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Selv om noen kriminelle har blitt søkkrike på å bryte lover og regler, noen har til og med blitt kjendiser som Al Capone, består den store majoriteten av kjeltringer som enkelt blir tatt. Noen blir også tatt fordi de rett og slett er stokk dumme.

NA24 - din næringslivsavis

De dummeste av disse igjen har forfatteren Simon Vigar nå skrevet en bok om, ifølge Daily Record. Her er noen av eksemplene i boken.

Skjøt seg selv
Et glimrende eksempel på hvor korttenkt noen kan være er en den amerikanske raneren James Elliot. Under et ran skjøt han på et offer, men pistolen gikk ikke av. Dermed tok James like godt å så ned i pistolløpet mens han igjen trykket på avtrekkeren. Selvfølgelig viste pistolen seg å virke denne gangen¿

Et eksempel på at det kan gå galt om man blander forretninger og privatliv, i hvert fall om man er kjeltring, står en annen amerikaner bak.

Brent Brown ranet en 18 år gammel jente som leverte pizzaer. Problemet hans oppstod først i etterkant da han ringte jenta og bad om unnskyldning samt lurte på om hun ville bli med han ut på et stevnemøte. Jenta svarte med å si nei, men telefonnummeret hans ga hun gladelig videre til politiet.

Kan ikke gå - løp i maraton
En engelskmann hadde oppdaget at landets trygdeordninger kunne utnyttes. Han hevdet at han ikke kunne bevege seg uten krykker og mottok over 20.000 pund i støtte for handikappet. Mannen ble imidlertid dømt til ti måneders fengselsstraff etter at han ble fotografert løpende under Londons maraton i 2005.

En fransk innbruddstyv viste et prakteksempel på idioti. Etter å ha brutt seg inn og stjålet tv-apparatet i en bolig ble han tatt, da han returnerte til åstedet for å få med seg fjernkontrollen han hadde glemt den første gangen.

Selv om det virker som at det kun finnes dumme mannlige kjeltringer stemmer ikke det helt. Amy Adams var en velkjent tyv som ble rundlurt av en butikk. På butikkens frontrute hadde de hengt opp et bilde av henne tatt av overvåkningskameraet hvor det over stod at de søkte etter denne heldige kunden, som ville få en gevinst.

Gevinsten som Amy kom for å heve viste seg å være lovens lange arm...

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter