Gå til sidens hovedinnhold

Verdens dyreste ferier

Her overgår prisen på luksus alle andre.

CNN Money.com har gravd frem fem feriemål i luksusskiktet som de færreste av oss vil oppleve. Det koster imidlertid ingenting å drømme.

NA24 - din næringslivsavis

Fire av reisemålene som er plukket ut har en prislapp på over 1 million dollar, noe som tilsvarer 6,19 millioner kroner. Den siste, en ferie til Japan, har en prislapp på «kun» 1,2 millioner kroner.

For én million dollar kan man blant annet gjøre en jorden rundt reise i Jules Verne-stil. Reisen tar 28 dager og ikke 80 dager, og tar deg i en privat luksusjet til verdens beste hoteller i Paris, Dubai, Mumbai, Jaipur, Udaipur, Hongkong, Tokyo, Honolulu, San Francisco og Chicago. I tillegg til dette inngår eventyrferder med ballongtur i ørkenen og en tradisjonell tetur i India.

Hvis man vil ta det litt roligere kan man ta en uke på Emirates Palace i Abu Dhabi. Reisen på første klasse inngår i prisen, men alt annet er dyrt. Du kan dykke etter perler, selv om det ikke er noen vits i det. Ved avslutningen av ferien får man et perlekjede i avskjedsgave og et våpen fra Holland & Holland, skriver CNN Money.

Et av alternativene er en toukerstur i India, som inkluderer en middag ved Taj Mahl og elefanpolo. I tillegg kan man få et privat møte med Dalai Lama.

Hva sier du til en reise bare til verdens syv underverker? Du blir hentet hjemme i et helikopter. Deretter blir du tatt til et ishotell i en hundslede for å se nordlyset. Videre inkluderes en helikoptertur til Mount Everest og en tur til The Great Barrier Reef. Pluss, pluss.

Den billigste reisen CNN Money har plukket ut, som også er referert på di.se, koster bare 1,2 millioner kroner. Det er en tur til Japan, hvor man får besøke Fuji-berget og titte på truede dyrearter.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken