Gå til sidens hovedinnhold

Verdens råeste flytur

Verdens råeste flytur, slangeslikking, Super Mario med en vri og vakre bilder. Opplev en annen side av internett.

Vannski er kanskje gøy, og det samme kan trolig kite være, men det finnes neppe en råere måte å oppleve vannsport på en Kite Tube. Dette er en innretning som ligner på en mellomting mellom en gummibåt og en luftmadrass som festes bak en speedbåt.

Vannsport som tar helt av
På grunn av de aerodynamiske egenskapene til innretningene utvikler det hele seg til mer luftsurfing og det som kanskje er verdens råeste flytur. Se en reklamevideo og en annen video om hvordan den fungerer i praksis her. Skulle du ønske å kjøpe en selv, er prisen rundt 600 dollar.

Er du glad i å reise – eller kanskje bare quiz? Nå har du muligheten til å teste dine kunnskaper over verdens store byer og severdigheter i dette nett-baserte spørrespillet fra anerkjente Lonely Planet.

Dansende hunder og merkelige bilder
Nettet flyter over av rare videoer. Noen er av personer som forsøker å lage rare nettvideoer som de forsøker å få til å bli kultklassikere, mens andre bare er imponerende. Denne dansende hunden passer i sistnevnte kategori.

Moasic er en gammel kjent teknikk for å lage bilder av andre enkeltestående elementer. Etter hvert har det blitt populært å lage bilder basert på mange andre små bilder. På denne siden kan du se dette dratt til nærmest det ekstreme, hvor du kan klikke deg innover i det uendelige i bilder som er bygget opp av bilder som er bygget opp av bilder som er bygget opp av bilder¿

Dum oppførsel og tøff kjeller
Hvorfor noen som ikke liker slanger skulle ønske å slikke en slange kan det være vanskelig å fatte. I dette videoklippet får du i alle fall se en som får erfare at slanger kan bite – i tunga.

Det er mangel på nye gode arkademaskiner for tiden, men likevel har jeg vanskelig med å gå forbi en arkade uten å i det minste ha lyst til å spille en runde på et av de gamle spillene. Enkelte har dog en litt større forkjærlighet for arkadespill enn andre. Sjekk ut hvordan en kjeller kan innredes.

Et morsomt spill
Tidenes mest solgte spill er trolig Super Mario Bros, og det har blitt en klassiker som de fleste har blitt glad i, ikke minst fordi det var et banebrytende spill i sin tid. Det har senere blitt laget mange kloner og parodier på spillet. Bullet Bill, hvor du styrer de flyvende bombene er definitivt et som det er verdt å få med seg.

Til slutt legger vi ved en side som er en fryd for øyet. Hos Z360 får du se høyoppløselige panoramabilder i 360 grader.

Tidligere nettunderfundigheter

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus