Gå til sidens hovedinnhold

Se historiens første musikkvideo fra verdensrommet

«Amazing», skriver utenlandske medier om videoen til astronatuen

HTML EMBED

Chris Hadfield er ikke som alle andre astronauter.

For i tillegg til å arbeide i verdensrommet og rapportere tilbake til jorden, er kanadieren veldig aktiv på sosiale medier og Youtube, dette til tross for at han har tilbragt de siste fem månedene ombord den internasjonale romstasjonen.

Under hele oppholdet har Hadfield publisert bilder og videoer fra romstasjonen, blant annet informative videoklipp der han forklarer nærmere hvordan livet er i vektløs tilstand. Astronauten har vist frem alt i fra hvordan man pusser tennene til hvordan man lager seg en brødskive i verdensrommet.

Men nå er Hadfields oppdrag slutt, og han har nå overgitt kommandoen på romstasjonen til den russiske astronauten Pavel Vinogradov.

Men når du har over 750 000 følgere på Twitter og videoene dine har blitt sett av flere hundre tusen på Youtube kan du selvfølgelig ikke bare trekke deg tilbake.

Derfor valgte Chris Hadfield å lage sin egen versjon av David Bowie klassikeren, «Space Oddity», akkompagnert med en musikkvideo fra romstasjonen.

Videoen ble publisert på Youtube, og på Twitter skrev Hadfield: «Med respekt for geniet David Bowie, her er «Space Oddity», spilt inn på (rom)stasjonen. Et siste glimt av verden».

HTML EMBED

Hadfields video er også verdens første musikkvideo som er spilt inn i verdensrommet.

Kommentarer til denne saken