(SIDE2): Kortvokste Verne Troyer kjenner de fleste som Mini Me i «Austin Powers»-filmene.

Utenom det så har han ikke en veldig lang liste over innspillinger på IMDB , men han er i disse dager aktuell med filmen «The Love Guru» hvor også Jessica Simpson, Mike Myers, Kanye West, Jessica Alba og Justin Timberlake står på rollelisten.

Derfor får han rikelig med oppmerksomhet om dagen. Det passer forbausende godt med at en sexfilm som viser han og hans ekskjæreste i fri utfoldelse hjemme i sengen.

Han gjør heller ikke noe for å stoppe filmen, og han ønsker nå å få sin del av inntektene. Iflølge TMZ skal Kevin Blatt, mannen bak sexvideoen til Paris, ha tilbudt Troyer en halv million for filmen.

Promblemer som stjerne
Troyer ble kjent som en festglad fyr etter at karrieren hans tok av, og festingen gikk etter hvert så langt at det ble et alvorlig problem for han.

Da han for et par år siden deltok i realityshowet «The Surreal Life», gjorde han seg bemerket fra første stund med ekstremt utagerende festing.

Bildene av dvergen som godt beruset kastet klærne og kjørte rundt på scooter uten en tråd, gikk verden rundt. Seansen ble avsluttet med at han urinerte på gulvet og sovnet. Deretter ble han båret i seng av de andre deltakerne.

Les hele saken: Naken dverg gikk amok

I 2002 var Troyer døden nær etter alkoholforgiftning. Da var han svært deprimert etter bruddet med Genevieve Gallen.

I fjor la han seg inn på et behandlingssenter i fødebyen Michigan etter et tilbakefall.

- Alkoholisme er en sykdom som kommer og går. Verne innså at han var i ferd med å miste grepet og bestemte seg for å gå tilbake til avvenning, sa hans manager Elena Fondacaro den gang.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!