(SIDE2): To måneder etter at Side2 Catwalk var i New York for å være med på lanseringen av Versaces kolleksjon for H&M, kommer nå den andre kolleksjonen.

Tilleggskolleksjonen lanseres 19. januar, og vil kun være tilgjengelig i to butikker i hele verden.

Kolleksjonen vil selges i H&M Selfridges i London og på H&M-gården, som ligger i Bogstadveien i Oslo - i tillegg vil den selges på nettbutikken til H&M.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Fargerik
Cruise-kolleksjonen oppleves som en fargeeksplosjon - som garantert vil få tankene til å vandre til varmere og mer solfylte strøk.

Kvinnekolleksjonen er lys og feminin, og prydet med både bær og summerfugler.

I kolleksjonen finnes både kjoler, topper, en neglisje, en aftenkjole, og en kasjmirkardigan i silke. Det finnes også bikinier, og søte charm-armebånd, belter, smykker, vesker, ballerinasko og høye hæler.

De trendy hvite jeansene er også med.

Kolleksjonen er svært særpreget, og setter i allefall vårtrendene på spissen med et smell.

- Gøy
Donatella Versace fortalte at hun ønsket å ha et samarbeid med H&M, fordi hun er opptatt av at unge mennesker skal få ta del i Versace-universet.

- Jeg ønsket å dele Versace med unge mennesker - de inspirerer meg. De unge er en ny kunde for meg, og jeg ville finne en måte å nå ut til dem på, sa hun på pressekonferansen dagen etter lanseringen.

Den fargerike kolleksjonen kan kanskje bli litt for mye for enkelte. Men Donatella ønsket at det skulle være en sprek og fargerik kolleksjon.

- Jeg synes det er viktig at mote er noe man skal ha det gøy med. Mote er for de unge nå, som musikk var for den eldre generasjonen. Jeg elsker mote og musikk. Man trenger å følge seg bra, og mote er en del av det.

Nytt designersamarbeid
Senere i vår kommer det enda en ny designersamarbeid-kolleksjon fra H&M:

Det italienske merket Marni skal nemlig designe en vårkolleksjon for H&M - som vil være full av signaturtrykk og mønstre.

Marni er kjent for oppfinnsomhet og originale trykk og er et av moteverdens mest avholdte varemerker. Grunnlegger og kreativ leder Consuelo Castiglioni har laget en vårkolleksjon for H&M for både dame og herre som fanger opp selve essensen til Marni. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i rundt 260 butikker og på nettet fra 8. mars 2012.

Hva synes du om cruise-kolleksjonen?

Se lookbook her:

4814