(SIDE2): Vi legger snart 2010 bak oss, og i den anledningen har Side2 tatt et tilbakeblikk over rød løper hendelsene det siste året.

Her har vi sett på hva kjendisene har valgt å kle seg i, og man kan trygt konkludere med at noen har vært litt mer heldige enn andre når det kommer til valg av antrekk.

Trendy folk
De beste i klassen er allerede kåret. Her var det Surferosa vokalist Mariann Thomassen, stylist Kjell Nordström samt den tidligere Madrugada vokalisten Sivert Høyem som stakk av med seieren i sine respektive kategorier.

Les mer om det her:
Denne dama har best stil
- Vil låne Siverts klær

De verste av de verste
Nå er det også klart hvem Side2s lesere mener har kledd seg verst av årets kjendiskvinner.

Se hvem som er nominert til verst kledte mann.

Årets førsteplass er delt mellom to svært ulike kvinner. Kunstneren Marianne Aulie og designeren og sosietetsjenta Pia Haraldsen fikk begge 18 prosent av stemmene. Det skal også nevnes at Petter Stordalens utkårede, Gunhild Stordalen, var hakk i hæl med hele 17 prosent av stemmene.

Se hvem de nominerte var.

Klovneprinsesse
Aulie er kjent for sine fargerike malerier, og tilsvarende fargerike antrekk på den røde løperen. Hun kler seg ofte i korte kjoler og høye hæler, og til tross for at hun har en svært veltrent kropp fungerer ikke antrekkene alltid like godt.

Den frittalende 39-åringen kombinerer ofte plaggene på en noe merkelig måte, og selv om det virker som om Aulie prøver å være trendy har hun enda mye å gå på mener Side2-panelet.

Prinsessestilen
Pia Haraldsen har fått mye kritikk det siste året.

Spesielt mye oppstyr ble det da det ble kjent at hun skulle vise sin debutkolleksjon, i samarbeid med brudebutikken Agape, under Oslo Fashion Week.

Mens debatten raste om hvorvidt hovedstadens moteuke hadde blitt en kommersiell utstillingsplass viste Haraldsen sitt design på catwalken og fikk slakt fra de fleste motekritikerne.

Les også: - Alle bør få en sjanse

Haraldsen stiller alltid med velpleid hår, hud og negler. Hennes oppførsel kan sammenlignes med en prinsesses, tekkelig og oppkneppet.

Men stilen blir for lite trendy for en ung kvinne som Haraldsen, og det blir heller ikke bedre av at hun stiller i sitt egen design.

Pia Haraldsen

18 %

Marianne Aulie

18 %

Gunhild Stordalen

17 %

Siv Jensen

15 %

Christine Koht

12 %

Fam. Irvoll

12 %

Triana Iglesias

4 %

Henriette Steensrup

3 %

Anne-Kat Hærland

2 %