Gå til sidens hovedinnhold

Skjerp dere, jenter!

Dette er langt ifra et syn for øyet.

(SIDE2): Tyra Banks er steng når det kommer til Top Model-jentenes antrekk, men hun er tydeligvis ikke noe bedre selv når det kommer til røde løperantrekk.

BILDEKARUSELL LENGER NED

Tyras dress
Banks nye ultratrange dress er det verste Side2 har sett på stjernene den siste tiden. Åletrang og dyp utringning hører definitivt ikke sammen. Den tidligere supermodellen har tidligere fått refs for at hun har lagt på seg etter modellkarrieren, men kanskje det er dette hun nå viser at hun gir blaffen i? Hvis det er noe som kan kalles charterstil, må det i hvert fall være Tyras nye dress.

Britneys parykk
Den røde parykken til Britney får Side2s til å fortvile. Går det an å finne noe som gjør antrekket mer latterlig enn Britneys parykk? Neppe. Enda verre blir det når alt annet også matcher i rødt.

Kylies kjole
Kylie kan definitivt gå fra den vakreste gudinne til en virkelig grå mus. Denne gangen er det Kylies kjole som får Side2 til å se rødt. Hvem har designet denne kjolen? Hva er greia med den lange svarte sløyfa? Og det neonfargede mønstret? Huff, dette er ikke bra.

Pamelas ultrakorte kjole
De ultrakorte kjolene holder seg fortsatt varme i motebildet, men ikke for kvinner som har passert 40 år. Det ser bare latterlig ut når Pamela har på seg en så kort kjole. En 40-åring som prøver å være 20, er kanskje det latterligste å se på rød løper.

Bai Lings gull fra topp til tå
Gull er for lengst ute av motebildet, men akkurat det har kanskje ikke Bai Ling fått med seg? Hun stilte nylig i tilbehør i gull fra topp til tå. Litt småharry spørs du oss.

Se de grove moteglippene - og diskuter dine tanker rundt antrekkene lenger ned

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken