(SIDE2): De fleste av oss har ikke flust av vakre designervesker i skapet. Men flere og flere drømmer om den perfekte vesken som passer til alt, og som man er litt ekstra stolt av at man eier.

En veske kan gjøre mye med et antrekk, og løfte det fra å være dølt eller for avslappet. De siste årene er cross-body veskene blitt super populære, det er de små veskene med lang rem som går over hele kroppen. Vesken blir som en del av antrekket og ikke lenger et tilbehør.

De store hverdagsveskene finner du i alle former, farger og mønster men skal du kun investere i en designerveske anbefaler jeg å tenke deg nøye om. Har du ikke mange andre vesker, bør du gå for en som er lekker, selvfølgelig, men nøytral og anvendelig. Den må kunne brukes i nesten alle situasjoner, hverdags og fest. Den bør passe inn i stilen din, og den bør passe til det meste i garderoben. I tillegg anbefaler jeg å ikke hoppe på en IT-veske, med mindre du har sett og suglet på den lenge.

Veskene ligger jo på fra 8000 for de minste og rimligste til 27 000kr for en Chanelveske, og når du nesten bruker en månedslønn på en veske, er det dumt å kjøpe en med en utgåttdato og en som ALLE har.

(Du får jo vesker helt opp mot en million kroner, men jeg regner ikke de inn her.)

Jeg har gått utifra dette og funnet de 10 kuleste, mest anvendelige, tidløse og vakre luksusveskene i butikk akkurat nå.