(SIDE2): Det som var den største gjengangeren i motebildet under Paris fashion week og i butikkene er veskeformen som blir kaldt bucket bag, eller bøttevesken.

Vesken er ofte rund i bunn og har en poseaktig form. Du gjenkjenner den med sin inserpede form, og ofte med snøring som lukkemekanisme.

På Louis Vuitton’s Spring/Summer 2014 visningen, designet Marc Jacobs sin versjon av vesken som ble vist i utallige forskjellig farger og former. Versjonen til Marc Jacobs var inspirert av hans muser, Gisele Bundchen, Sofie Coppola og Caroline De Maigret og ble kaldt Noé.

Bucket vesken ble orginalt designet av Gaston-Louis Vuitton i 1932 etter en champagneprodusents´ ønske om å lage en veske for en elegant måte, for å bære med seg fem flasker med spruddel.

På Louis Vuittons visning i år hadde flere celebre gjester Noé vesken.De vellkledde kjendisene stylet til sine pyntedeantrekk med vesken lett henslengt på armen.

Designer Alexander Wang kom med bucketveske med navnet, Diego for flere år siden. Vesken opplevde en kjempehype, og denne sesongen kommer igjen Diego vesken i flere nye farger på den populære vesken.

De fleste andre designerne har denne sesongen kastet seg på trenden, og laget sine versjon av veskefasongen, men vi tviler på det bare blir champagne som blir bært oppi dennå til dags.