Gå til sidens hovedinnhold

– Hit er alle velkomne!

Vibeke Ramstad satser på kvalitet, norsk design og det lille ekstra.

HOLMEN: – Det har blant annet vært bensinstasjon i dette lokalet. Tankene ligger visst fortsatt under her. Det er et spesielt lokale, kanskje mest med tanke på formen, og det falt jeg raskt for, sier Ramstad.

Familien med på laget

Bak disken står hennes eldste datter Ea (18). Hun synes det er flott at moren har åpnet forretning og jobber mer enn gjerne en dag i uken samt lørdager.

– Selv har jeg vært hjemmeværende noen år, med fire barn fra 8 til 18 år. Da jeg i starten spurte barna om jeg skulle starte en forretning, var det umiddelbart fullt engasjement. De syntes det hørtes kjempespennende ut, så da var det gjort, smiler Ramstad.

Hennes svigerfar er medeier av bygget på Holmen, og hennes svigerinne har i to år brukt butikkens lokale til kontor. Nå mente svigerfar tiden var inne for å blåse nytt liv i det gamle lokalet.

– Det er veldig hyggelig her, men det ligger litt gjemt, og det er selvsagt en utfordring.

Les også: Ny interiørforretning i Trettebakken, [mi:lajk]

– Nytt liv

Likevel har det allerede, i løpet av de to ukene jeg har hatt åpent, kommet mange hyggelige mennesker innom. De gir uttrykk for at det er hyggelig med litt liv her, og at det er behov for en slik forretning i dette området.

– Trivelig og avslappet

My & Me fører merker som Merete Nyegaard Dehn, Anouska/Love shack, Pukka, Sense of Joy og keramikk fra Røa. Lokalet er fylt med spennende strikk, myke topper, smykker, vesker, keramikk og hyller fylt med velduftende te.

– Denne butikken skal være en livstilsbutikk. Her skal man kunne komme inn, slå seg ned med en kaffe eller te, og titte eller kjøpe seg noe nytt etter behov.

For meg er det vesentlig at det er en trivelig og avslappet atmosfære her, slik at ikke kundene føler at de må kjøpe noe så fort de er innenfor døren, smiler hun og legger til;

– Hver fredag baker jeg cookies som jeg tar med til butikken. Det har blitt en populær ting, jeg gjerne vil fortsette med.

Prøver seg frem

Et ungt par med barnevogn kommer inn døren. Begge tydelig litt overrasket over det de akkurat har oppdaget.

– Jeg har tenkt mye på hva jeg skal ta inn av blant annet klær. God kvalitet er en av mine hovedregler, men jeg må tørre å prøve meg frem. Alt du ser er jo ting jeg liker selv, og det er viktig for meg. Men, jeg er absolutt åpen for tilbakemeldinger fra kundene, sier hun.

My & Me ligger i Stasjonsveien 51/rundt hjørnet for Rimi.

Les også: Ny interiørforretning i Trettebakken, [mi:lajk]

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter