Gå til sidens hovedinnhold

- Vi går ikke i oppløsning

Responder fortsetter som før, på tross av at flere sentrale medarbeidere slutter. Men eier Jon Sæverud Haddal beklager at byrået mister verdifull arbeidskraft.

Fire av byråets seks ansatte slutter i protest. Dermed er det bare seniorrådgiver og eier Jon Sæverud Haddal og rådgiver Espen Larsen som sitter igjen. Larsen har jobbet i Responder tidligere og begynte igjen i september.

- Vi er ikke i oppløsning, men det er helt riktig at fire av medarbeiderne slutter, sier Haddal til Propaganda.

De fire er uenige med eieren om strategien om hvordan Responder bør utvikle seg videre i fremtiden. Jon Sæverud Haddal forteller at det ikke vil ha noen stor betydning for byråets videre drift. Allerede nå er han i ferd med å se seg om etter nye medarbeidere. Han har allerede hentet inn Brede Hertzenberg, med en fortid i Responder.

- Jeg regner med at vi går fra seks til fem medarbeidere i 2004 og det betyr bare at vi må jobbe mer.

Han legger til at Responder skal gjøre sitt beste for at kundene ikke blir skadelidende.

– Dette betyr definitvt at våre samarbeidspartnere vil høre mer fra oss den nærmeste tiden, sier Haddal.

Responder samarbeider tett med PR-byrået PR Kontakt og den internasjonale PR-giganten Burson-Marsteller. I tillegg knytter Haddal til seg flere frittstående PR-rådgivere som skal hjelpe til med å ta unna oppdrag i månedene som kommer.

- Jeg kan ikke huske å ha hatt en så full ordrebok noensinne. Vi har veldig mye å gjøre. Sånn sett kommer dette på verst tenkelige tidspunkt, sier Haddal.

Han legger til at Responder ikke kommer til å endre fokus, som er på toppledertrening og medietrening, men at det vil skje en justering i tilbudet.

- Vi skal bli bedre på å håndtere hastesaker for kundene. Det kan dreie seg om et selskap som har kommet i Brennpunkts fokus, eller en norsk toppleder som plutselig skal til London for å holde et foredrag og trenger hjelp til å forberede det, sier Haddal og legger til at de også ønsker å være mer operativ på kvelder og i helgene.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken