Gå til sidens hovedinnhold

- Vi har ikke 15 millioner

VALLHALL (vif.no): Dagsavisen skriver i dag at Vålerengas sportslige ledelse får 15 millioner til kjøp av en offensiv spiller. Det stemmer ikke. - Vi har ikke femten millioner. Det har ikke skjedd noe nytt de siste dagene. Men vi har, og har alltid hatt investorer som er villige til å bidra om de rette spillerne dukker opp, sier leder i Elitestyret Espen Musæus.

- Vi har positive investorer som alltid har vært villige til å se på muligheten til å finanisere spillere som klubben har lagt frem for dem. Det har ikke endret seg, de er fortsatt interessert, men vi har ingen fastlagt ramme som vi jobber ut fra, sier Musæus til vif.no.

- Slik som det fungerer i dag har vi ingen penger fra driftsbudsjettet som vi kan kjøpe spillere for. Vi må gi gode ”caser” til investorene som vurderer om de vil reise midler til hente spilleren.

Beløpene som nevnes i dagens artikkel er Dagsavisens egne antagelser.

- Dagsavisen ringte meg i går. De ville vite hva vi ville gjøre for å forsterke stallen og om vi har midler til det. Jeg svarte at vi har og har alltid hatt investorer som har investert i Vålerenga og som synes det er interessant, men jeg gjorde det klart at jeg ikke ville spekulere i noe beløp, forteller Musæus.

- Jeg kommenterte heller ikke hvor på banen vi jaktet spillere. Det er Petter Myhre, Jan-Erik Aalbu og resten av den sportslige ledelsen som vet best hvor skoen trykker. Det er ikke mitt bord.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien