Gå til sidens hovedinnhold

Vi kårer Vålerenga-sneipen

Glem unga til Lano og Leverpostei, norske småbarn har endelig fått en prestisjefylt tittel å strekke seg etter. Vi skal kåre Vålerenga-sneipen. Les alt om konkurransen her.

I månedene som kommer skal Vålerenga-familien kåre hvem som til evig tid skal kunne smykke seg med tittelen Vålerenga-sneipen 2008. For at din håpefulle skal kunne delta må han, eller hun være født etter vårt siste seriegull, 29. oktober 2005.

Tenk deg sjøl om du kunne slentre inn på Bohemen mens du hører summinga fra bordene ”Se der går han/hun som blei Vålerenga-sneipen i 1965, det året vi blei seriemester”.

Den eneste måten du kan gi den gleden til unga dine på, er å være med i vår spennende konkurranse.

Det du må gjøre for å delta er å sende inn ett nytt eller gammelt bilde eller videoklipp av den håpefulle. Leserne til VIF-fotball.no og VPN.no stemmer deretter frem til sammen fem (5) bilder/videoklipp som går til finalen hvor en jury fra VPN, Sjappa og VIF-fotball vil kåre hvem som blir årets Vålerenga-sneip.

Vinneren får den nye barnevogna i Vålerengas farger fra Sjappa og blir kledd opp fra topp til tå i klubbens farger. For den som blir nummer to vanker det en barnetrille i Vålerengas farger.

Dette er selvfølgelig ingen skjønnhetskonkurranse, vi ser etter sjarm og den kommer som kjent innenfra. Vi vil vektlegge faktorer som store smil og eller høy lyd, her er det dere bidragsytere som hjelper oss med å definere hvilke egenskaper som passer inn under definisjonen ”Vålerengasneipen 2008”.

Konkurransen er et samarbeid mellom VPN.no, VIF-fotball.no og Sjappa.no.

Innsendte bilder vil bli publisert på VPN.no og / eller VIF-fotball.no med fornavn og alder.

Vinneren og nummer to vil bli offentliggjort med fullt navn. VIF-Fotball forbeholder seg rett til vederlagsfritt å benytte alle innsendte bidrag i kampprogram og annen markedsføring, i inntil ett år etter at konkurransen er avsluttet.

Lykke til med fotografering og videotaking.

Send ditt bidrag til sneipen@vpn.no

For å delta i konkurransen må vi ha mottatt bildet/videoen innen 1. november.

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs

Kommentarer til denne saken