Gå til sidens hovedinnhold

- Vi kjenner nervene

Fansen har tippet dem på pallen, men selv er de langt fra seierssikre. Se hva Katrine og Bjørn selv mener om kjendisdansen.

(SIDE2:) Hos bookmakerne har Katrine Moholt og Bjørn Wettre Holthe vært favoritt helt fra starten Tallenes tale er i hvert fall klar. Både hos Betandwin og Centerbet er de spådd øverst på pallen, med henholdsvis 1,4 og 1,5 i odds.

- Når de ligger så lavt i odds, så betyr det fatisk at de er superfavoritter til å vinne, sier markedssjef Allen Aasterud i Betandwin til Side2.

- Moholt er i en egen klasse, og samarbeidet med partneren gnistrer.

- Alle kan vinne

Men hovedpersonene selv har vanskelig for å se seg selv som favoritter.

- Alt kommer an på hvordan man danser søndagen. Akkurat nå er det små marginer som skiller oss som er igjen. Så jeg tror at alle tre parene kan vinne, sier Katrine Moholt til Side2.

  • Se bildene fra forrige søndag nederst

Øver seks timer dagen

Den siste uken har hun og Bjørn vært oppe i seks timer øving hver dag. De er begge perfeksjonister og er kjapp med å kikke på den andre om det er noe som ikke sitter. Men det gode humøret og kjemien er med hele veien.

- Jeg har virkelig fått verdens beste partner. Han er blid og positiv og hyggelig og jobbe sammen med. Og så er vi begge perfeksjonister. Veldig, ler Katrine.

Entusiasmen er gjensidig:

- Katrine er utrolig blid og hyggelig. Og ikke bare på tv, hun er det til vanlig også, skryter Bjørn og er imponert over hennes innsats i dansen.

- Hun er veldig utholdende. Og så synes hun det er utrolig gøy, og det tror jeg er positivt for resultatet.

Får flere SMS-er

Mens Katrine er vant til kjendisstatusen, har Bjørn fått seg noen overraskelser.

- Jeg merker jo at det blir litt mer oppmerksomhet med programmet, og det detter inn en tekstmelding her og der. Men det meste er bare kjekt, sier han.

Søndag er det semifinale i Skal vi danse. Hvem tror du vinner?Diskuter i Veggavisen her

Danser til Kylie-hit

Semifinalistene skal prøve seg i et bredt spekter av danser søndag. Terje og Cecilie er først ut med en paso doble til «El cordobes». Katrine og Bjørn er nummer to med slowfox til «Cheek cheek».

I andre del av programmet skal Guri og Tom Arild danse tango til «I've seen that face before (Libertango)» fra Grace Jones. Terje og Cecilie skal danse engelsk vals til «Love ain't here no more» fra Take That.

I siste del av programmet er Katrine og Bjørn først ut med cha cha cha til «Can't get you out of my head» fra Kylie Minogue. Og til slutt danser Guri Tom Arild jive til «Great balls of fire» fra Jerry Lee Lewis.

- Skummelt

- Slowfox er en helt ny dans for oss, så det er mye å lære på kort tid. Men cha cha cha er også vanskelig, og veldig krevende med raske trinn og hoftebevegelser som skal sitte. Derfor synes jeg det er like skummelt begge deler, medgir Katrine og forteller at selv når hun snakker om det så kjenner hun at nervene kommer til å være der under semifinaledansen.

Reklame

Opptil 50 prosent på Comfyballs

Kommentarer til denne saken