Gå til sidens hovedinnhold

- Vi klarte ikke å variere spillet

ULLEVAAL STADION (vif.no): Vålerenga gikk nok en gang av banen på Ullevaal uten tre poeng etter 0-0 mot Bodø/Glimt søndag kveld. Midtstopper André Muri var naturlig nok skuffet i garderoben etter kampen.

- Jeg føler at vi stort sett førte kampen, men vi slo for mye langt og klarte ikke å variere spillet så mye som vi ønsker. Vi skapte en del farligheter på langballene også, så lange baller er ikke utelukkende negativt, men vi ønsker som sagt å spille på et større register, sier han til vif.no.

Vålerenga startet kampen forholdsvis friskt og hadde grepet om kampen i åpningsminuttene, men klarte ikke å lure ballen bak Glimt-keeperen.

- Det er klart kampbildet hadde blitt annerledes dersom vi hadde fått et tidlig mål. På hjemmebane vil vi gå offensivt ut og underholde supporterne våre, og vi ønsket oss selvfølgelig et tidlig mål, men når målet ikke kommer må vi bare være proffe og fortsette å trøkke på. Det føler jeg også at vi gjorde, vi malte på, men det ble for mye nesten.

- Vi ønsker selvfølgelig å prestere bedre i begge ender av banen enn det vi gjorde i dag. Det er bra at vi holdt nullen, men vi er aldri fornøyd med oss selv når vi går av banen uten tre poeng å på hjemmebane.

Muri mistet store deler av sesongoppkjøringa på grunn av skader og sykdom og har også hatt plager som har holdt ham utenfor banen i serieåpninga. Nå er han imidlertid helt skadefri og har startet de to siste Tippeliga-kampene.

- Det har vært mye smårusk også etter at serien starta og jeg har fått lite kamptrening. Brann-kampen var mine første nitti minutter i år. Jeg synes det har gått greit å spille a-kamper igjen. Jeg har spilt mange Tippeliga-kamper før, så jeg visste jo hva jeg gikk til. Utfordringen fremover blir å spisse formen og heve meg ytterligere.

Nå står en ny treningsuke for døren før derbykampen mot Lyn neste helg. Etter en tung periode for laget håper midtstopper Muri at det løsner snart.

- Det er veldig små marginer i fotball og plutselig kan det løsne, men dyktighet og udyktighet spiller også selvfølgelig inn. Vi må rett og slett bli bedre med alt vi driver med og må bruke uka som kommer best mulig slik at vi er optimalt forberedt til kampen mot Lyn.

- Vi må være så gode at marginene går vår vei. Vi satser på at det løsner til helga, det er på tide at vi slår Lyn nå.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken