Lisa Bakkejord (22) fra Kirkenes er kåret til «Vi Menn-piken 2012». Den årvisse missekåringen ble arrangert på Posthallen i Oslo lørdag 16. februar. Det er Vi Menns lesere sammen med en jury som har stemt frem vinneren.

- Jeg ble helt skjelven i bena da de ropte opp navnet mitt. Jeg håpet jo å vinne, men de andre jentene lagde også bra show, sier Lisa til omag.no da det ble klart at hun kunne krone seg med tittelen.

Til vimenn.no uttalte Lisa forkant av kåringen at hun ville være en stolt ambassadør for Vi Menn som «Vi Menn-piken».

Bakkejord er ikke fersk i gamet som nakenmodell, og fikk oppmerksomhet i både inn- og utland i februar 2012 etter at hun kom på tredjeplass i verdensmesterskapet i nakenaking.

Modellen er med andre ord vant til kulden i nord, men forteller i et intervju med Vi Menn at det kan bli i overkant kaldt i Kirkenes.

- Det blir litt kaldt. Når det kommer ned i 30 minus vil du bare bort. Men det er lite og intimt her, det er en sjarm med hele plassen.

I dag tar 22-åringen utdannelse innen hår og makup i Oslo.

Det var først tolv kandidater som kjempet om tittelen som «Vi Menn-piken 2012». De siste fem finalistene var Sanne Småvik (19) fra Hammerfest, Malene Delis (21) fra Stord, Ina Angelica Loader (19) fra Stord og Kamilla Kihm Maktabi (21) fra Oslo.

Vi Menn ble første gang utgitt i 1951, og kåringen av Vi Menn-piken har lange tradisjoner. Bladet kåret den første «piken» i 1998. Sheila Therese Vora fra Oslo var den første som vant. Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske «Miss World»-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før.

I 2001, i forbindelse med Vi Menns 50-årsjubileum hadde bladet for første gang live-kåring hvor leserne som var i salen stemte fram vinneren. Årets vinner er den 15. Vi Menn-piken.

Side3s sexspaltist Ann Mari Olsen kunne smykke seg med tittelen i 2008.