Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skal reise oss

FREDRIKSTAD STADION (vif-fotball.no): Etter å ha tapt borte mot Fredrikstad var Kristofer Hæstad skuffet over at det ikke ble poeng, i en kamp hvor Vålerenga skapte flere gode sjanser.

Hæstad sendte pasningen til Moa som igjen førte til Sæternes sin scoring etter seks minutter, men måtte se at hjemmelaget snudde kampen.

- Jeg synes vi får en flott start når vi scorer tidlig. Så slipper vi oss litt ned og slipper inn to billige mål. Det er litt dårlig aggressivitet på midtbanen og vi slipper til Fredrikstad litt for lett bak der. Det er ikke godt nok og jeg er skuffa over at vi ikke klarer å få med oss poeng, spesielt med sjansene vi skaper i andre omgang, sier Hæstad til vif-fotball.no etter kampen.

Fredrikstad har seilt på en medgangsbølge denne sesongen, og er til manges overraskelse nummer to på tabellen, kun to poeng bak serieleder Fredrikstad.

- Det er nok mer enn flyt som spiller inn. Fredrikstad får to litt enkle mål i dag, men jeg synes det er bra av oss å komme tilbake og skape så mye sjanser selv om vi kommer på etterskudd. Det er lite som skal til før vi får en utligning på slutten der, sier han videre.

- Men, dette er selvfølgelig ikke godt nok og vi er veldig skuffa over at vi ikke klarer å ta poeng i dag.

Godt trent
Selv om det ble tap mot Fredrikstad, mener Hæstad det er positive ting å ta med seg fra kampen.

- Jeg synes vi skaper de største sjansene, og vi viser mot slutten av kampen at vi er godt trent og holder godt som lag. Det må vi ta med oss i de neste kampene, for vi er innstilt på at det ikke er noen enkle kamper i Tippeligaen, sier han.

- I neste seriekamp møter vi det laget som per dags dato er det beste i Norge. Stabæk er en skikkelig test for oss. Vi skulle hatt tre poeng i dag, og mot Stabæk er vi nødt til å vinne. Vi er egentlig nødt til å vinne hver kamp framover, for vi har større ambisjoner enn hva vi har vist så langt i sesongen.

Før kampen mot Stabæk venter en ny Østfold-tur på Vålerenga, i cupens tredje runde borte mot Sarpsborg Sparta torsdag 3.juli kl. 19.00.

- Heldigvis har vi en kamp igjen allerede på torsdag. Det er gjerne sånn at man ønsker å revansjere seg så fort som mulig etter tap, og jeg er bare glad for at vi har kamp igjen allerede dag, sier Hæstad offensivt.

For sin egen del synes han at ting går bedre og bedre for hver gang, etter en litt vanskelig start på Vålerenga-karrieren.

- Jeg sleit litt med å finne posisjonen min i første omgang men synes det fungerte bedre etter pausen. Jeg har mye mer å gå på, men kondisjonsmessig fungerte det bra i dag.

Han hadde også en skuddmulighet like etter Fredrikstads ledermål, som hadde fortjent en bedre skjebne.

- Skuddmuligheten min der er bare nok et eksempel på at vi har hatt litt marginer mot oss i det siste, så også i dag. Jeg synes det har vært litt sånn hele sesongen. Tidvis spiller vi veldig bra og vi kan ikke gjøre noe annet enn å jobbe videre. Det er tungt nå, men det nytter ikke å grave seg ned, avslutter Hæstad.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken