Gå til sidens hovedinnhold

- Vi søker moteinteresserte jenter

En hær av nordeuropeiske fashionistaer skal danne Bianco Fashion Army

(SIDE2:) Bianco armerer seg i disse dager gjennom rekruttering av fashionistaer, ikke bare over det ganske land, men i hele Norden. Etter at de har funnet sin hærskare av moteinteresserte, nordiske jenter, dannes det de har valgt å kalle Bianco Fashion Army.

Hva er Bianco Fashion Army?

- Bianco Fashion Army er et fellesskap av utvalgte fashionistas. De har ingen våpen, men mange sko og vil flytte på grensene for hva som er god stil, utveksle tanker og ideer om skodesign, inspirere hverandre - både lokalt i byene og på tvers av landegrensene, sier Elisabeth Moe, markedskoordinator i Bianco.

Den utvalgte gruppen på mellom 60 og 100 fashionistaer får navnet Fashion Army Officers, mens den store gruppen søkere, som alle er potensielle offiserer, blir Fashion Army Members.

- Vi opplever stor interesse rundt Bianco Fashion Army og har mottatt flere søknader enn det vi våget å drømme om! Det er samtidig viktig for oss å ikke glemme de søkerne som ikke blir valgt ut. Vi vil veldig gjerne også høre deres mening om mote og sko, sier Elisabeth.

Bootcamp

Når man er valgt ut som Fashion Army Officers, får man delta på en bootcamp, som arrangeres høsten 2013.

- På bootcampen får deltakerne innblikk i moteverdenen, samt ideer til moteblogging og generell informasjon. Denne dagen vil selvfølgelig også omhandle sko, hvordan sko er bygget opp, hvilke hæltyper som finnes, trender for kommende sesong og så videre. Og Ikke minst skal det være en sosial dag hvor vi alle lærer hverandre å kjenne! Sier Elisabeth.

Det er ikke bare deltakelse i Biancos nettsamfunn som ønskes av offiserene.

- Vi ser for oss at de lokale fashionistaene kan arrangere VIP-kvelder for sine venninner hvor man presenterer trendene og de nyeste produktene og eventuelt setter sammen en stylingsession i samarbeid med en klesbutikk og en makeupartist, sier Elisabeth.

Juryen

Fram til 1. mai kan alle motebevisste jenter, i alderen 18 – 30 år, søke om å bli en del av Bianco Fashion Army. Etter 1. mai vil den utvalgte juryen, bestående av blant annet moteblogger Ulrikke Lund, stå for utvelgelsen.

Dette er juryen:

Ulrikke Lund

Ulrikke (23) er en av Norges største motebloggere, stylist og skribent for Side2. Hun har vunnet flere bloggpriser, blant annet årets moteblogg under Vixen blog awards 2013 og beste blogg under Costume awards samme år.

Ulrikke lever og puster for mote fra hun står opp til hun legger seg om kvelden, og er stor tilhenger av å ha tro på egen stil og smak, uavhengig av omverden. Hun ser etter søkere med stor lidenskap og positivitet!

Katrine Kvasund

Katrine (33) er Fashion Manager og partner i mote og musikk i PR byrået THIS IS PR. Hun har utdannelse innen markedsføring og har lang fartstid fra motebransjen. Til daglig jobber Katrine med PR for uliike varemerker. Dette innebærer alt fra kontakt med stylister, organisering av eventer og ikke minst følger hun med på de aller siste trendene. Hun jobber tett med motepresse, bloggere, artister og andre kjente personligheter.

Katrines råd: Stil er individuelt og kommer innenfra. Jeg ser etter jenter som har en personlig stil og som ikke bare kopierer trendene slavisk.

Maja S. Pedersen

Maja (29) er trend researcher hos Bianco Footwear. Maja er utdannet grafisk designer og kombinert med sin lidenskap for trend og mote har det ført henne videre til Biancos design-team. Her utvikler og designer hun sko og hun skriver, visualiserer og inspirerer på Biancos Facebook fanpage og Instagram. Maja er sosial , både online og offline. Hun elsker å reise og suger til seg alt som rører på seg - spesielt klær, sko, steinalder kost og menneskers ve og vel.

Majas råd til søkere: Understrek din personlighet med sko, klær, makeup og hår, og vis hvem du er og vær stolt av det!

Utstrålingen og væremåte er like så vesentlige faktorer som look og stil.

Ingvill Refsnes

Ingvill (29) er prosjektleder og bloggansvarlig i Nettavisen og Side2 og jobber tett med store motebloggere som Ulrikke Lund, Annette Haga, Fotballfrue og Cath In The City. Her har hun ansvar for bloggkoodinering, prosjektledelse og konseptutvikling, samtidig som hun også jobber redaksjonelt. Ingvill har utdannelse innen medier og kommunikasjon, og har bodd to år på stillehavsøya Hawaii, hvor hun tok sin mastergrad.

Ingvill liker å holde seg oppdatert på hva som rører seg i motebildet, og ser frem til å bidra i utvelgelsen av fashionistaer over det langstrakte land.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken