Gå til sidens hovedinnhold

- Vi var barnslige begge to

Rekdal truet med å gå etter Siem-krangel i Ålesund, men VIF-duoen skværet opp og førte Vålerenga til seriegull i 2005. Se Siem snakke om samarbeidet med Rekdal, kontrakter og overganger på VIF TV.

Se A996 dos Santos møte med Kjetil Siem på VIF TV.

- I begynnelsen hadde vi ikke tid til annet enn å se fremover sammen, men vi hadde våre småfeider vi også. Etter hvert hadde vi et par større krangler, blant annet i Ålesund der det smalt skikkelig, sier Kjetil Siem i samtale med A996 dos Santos.

- Jeg satt rett bak benken da vi møtte Aalesund borte og hørte alt Kjetil Rekdal sa under kampen. Jeg hang meg opp i at han var for negativ i forhold til noen enkeltspillere på banen. Da han skjelte ut en spiller etter kampen var jeg for emosjonell og lite taktisk slik at jeg tok et oppgjør med han der og da. Det var utrolig teit. Rekdal reagerte og sa at han sluttet, jeg sa det var greit og vi var i det hele tatt utrolig barnslige begge to, forteller Siem.

- Vi var imidlertid profesjonelle og fikk skværet opp etter hvert. Selv om det skurret litt mellom oss en periode er vi gode venner i dag.

Hør mer om forholdet til Rekdal, snodige kontrakter, språkforvirra engelskmenn, promping og rakfisk i dagens utgave av A996 dos Santos . Programmet ble første gang sendt i 2006.

Kommentarer til denne saken