(SIDE2): Tidligere Spice Girl-medlem Victoria Beckham har i flere år fått mye oppmerksomhet på grunn av sine sylslanke figur og den populære motedesigneren har måttet tåle mye oppmerksomhet for sin kropp.

Firebarnsmoren har blant annet blitt kalt «radmager» og «skjelett spice» av tabloidpressen.

Full kontroll

Victoria har tidligere innrømmet at hun har slitt med spiseforstyrrelser, men de siste årene har 41-åringen hevdet at hun har et sunt og normalt forhold til mat og trening.

- Jeg kontrollerer hva jeg spiser. Men jeg mener at det er stor forskjell på det å ha en spiseforstyrrelse og det å kontrollere hva du spiser, skal fru Beckham ha uttalt.

Og restauranteier og kjendiskokk Wolfgang Puck kan bekrefte at firebarnsmoren liker å ha full kontroll på sine måltider.

Han driver den populære restauranten «Cut» i Beverly Hills i Los Angeles og har flere ganger servert middag til Beckham-paret.

Er du kresen, Victoria?

Ifølge kokken bestiller Victoria nesten alltid det samme og at hun er fornøyd så lenge hun får sine grønnsaker. Som oftest vil motekvinnen ha en tallerken bestående av spinat med litt salt, skriver The Mirror.

- David spiser kjøtt, mens hun sitter der med sine grønnsaker, sier Wolfgang Puck.

- Og hun er pirkete. Alt må være riktig og hun er ikke interessert i å snakke med noen.

Når det gjelder bestillingen fra David kan restauranteieren avsløre at fotballspilleren som oftest bestiller kjøtt.

I tillegg sier Wolfgang at Herr Beckham er noe mer imøtekommende enn sin kone og at David gjerne snakker med de andre i restauranten.

LES OGSÅ: Victoria Beckham får kjeft for å ha postet dette på Instagram