Gå til sidens hovedinnhold

Se så sexy hun er!

David Beckham er stolt sin suksessrike motekone.

(SIDE2): Det er liten tvil om at ekteparet Beckham er ett av verdens best kledde kjendispar.

Sort, sexy og sofistikert

Designerkvinnen og tidligere Spice Girl-medlem Victoria Beckham har gjort stor suksess med sitt eget klesmerke. Tidligere denne uken dukket den 39 år gamle firebarnsmoren opp på CFDA Vogue Fashion Fund Awards og nok en gang beviste fru Beckham at hun har peiling på hva hun holder på med.

I en elegant, blyantformet kjole med sexy, men sofistikert utringning, fikk hun flere beundrende blikk inkludert fra ektemannen David Beckham, skriver Daily Mail.

Victoria klarer mesterstykket med å balansere det å være sexy uten at det blir for vulgært, samtidig som antrekket er gjennomført og elegant. Ektemannen David matchet sin flotte kone i en klassisk, sort dress med hvit skjorte.

Populære kreasjoner

Til antrekket hadde Victoria valgt et par høye og sorte sko med stiletthæler. Det eneste smykket hun bar var en massiv diamantring på sin venstre hånd, med andre ord «less is more»

Kjolen er fra Victorias egen kolleksjon og på sin kundeliste finner vi flere populære kjendiskvinner. Eva Longoria, Cameron Diaz og Jennifer Lopez er bare noen av de som har blitt stor fan av 39-åringens designertalent.

Kommentarer til denne saken